Λατρεύεις το κόκκινο κραγιόν; Να τι προδίδει για τον χαρακτήρα σου

25.04.2020
Λατρεύεις το κόκκινο κραγιόν; Να τι προδίδει για τον χαρακτήρα σου
Ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δηλώνουν φανατικές των κόκκινων αποχρώσεων κραγιόν; Που σε κάθε τους έξοδο φροντίζουν να εντυπωσιάσουν με τα κατακόκκινα χείλη τους; Αν ναι, τότε αυτή η μελέτη σε αφορά.

Οι ψυχολόγοι έχον πολλάκις ασχοληθεί μα τη σχέση χρωμάτων – ανθρώπινης ψυχολογίας. Κυρίως δε με την ανάλυση των χρωμάτων που προτιμούν οι -πάντα απαιτητικές- γυναίκες. Έτσι, οι ειδικοί μόνο τυχαία δεν θεωρούν την επιλογή του κόκκινου κραγιόν από μεγάλο μέρος του γυναικείου κοινού που σπανίως αποχωρίζεται το αγαπημένο του make up product.

Τι υποδεικνύει για τον χαρακτήρα μας η λατρεία στο συγκεκριμένο χρώμα;

Μια γυναίκα που τολμά τα κόκκινα χείλη παρουσιάζεται ως τρομερά δυναμική, παθιασμένη και ανεξάρτητη. Δεν φοβάται να δείξει τον αισθησιασμό της και έχει τον έλεγχο του εαυτού της αλλά και τον καταστάσεων που καλείται να αντιμετωπίσει.

Την κουράζουν πολύ οι άβουλοι χαρακτήρες και έχει την τάση να τους αποφεύγει εντέχνως!

Επιπλέον, οι γυναίκες αυτές αποδεικνύονται ιδιαιτέρως γοητευτικές στα μάτια του αντίθετου φύλου, καθώς το κόκκινο χρώμα στα χείλη θεωρείται σύμβολο δύναμης και γονιμότητας.

Και το καλύτερο όλων; Το χρώμα αυτό αποδεδειγμένα μας φτιάχνει τη διάθεση και τονίζει την αυτοπεποίθησή μας ακόμα και όταν… δεν είμαστε στα καλύτερά μας.

Μήπως να "βγούμε" για ψώνια; Διαδικτυακά αυτή την εποχή!!!!