Πώς να φορέσεις το oversized πουκάμισο για μια cool και άνετη εμφάνιση

04.09.2022
Πώς να φορέσεις το oversized πουκάμισο για μια cool και άνετη εμφάνιση
5 προτάσεις για να αναδείξεις αυτό το πολυμορφικό και άνετο κομμάτι, που θα σου λύσει την απορία του τι να βάλεις

Πιθανότητα γνωρίζεις ήδη ότι ένα κλασικό λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, αλλά αυτήν την περίοδο, τα oversized πουκάμισα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά.
Τα τελευταία χρόνια μας δίδαξαν ότι η άνεση είναι το κλειδί.

Το biker στυλ είναι η μεγάλη τάση του Φθινοπώρου

Ενώ οι κορσέδες, τα κορμάκια και τα φορέματα έχουν όλα μια θέση στην καρδιά μας, τα oversized πουκάμισα έχουν γίνει απαραίτητα. Παρακάτω θα βρεις τους καλύτερους τρόπους να τα φορέσεις και να τα συνδυάσεις.

Oversized πουκάμισο + Φούστα

Για μια μοντέρνα, κομψή εμφάνιση, επίλεξε μια όμορφη φούστα που αναδεικνύει τα χρώματα του τοπ σου. Αν δεν σου αρέσουν οι πλισέ ή οι μίνι φούστες, μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα skort, που συνδυάζει τη θηλυκότητα της φούστας με την πρακτικότητα του σορτς.

Oversized πουκάμισο + παντελόνι

Αντί για ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο, προτίμησε ένα ριγέ. Οι κάθετες ρίγες όχι μόνο είναι ιδανικές για την επιμήκυνση του σώματος, αλλά είναι επίσης μια διαχρονική επιλογή. Συνδύασε το με ένα λευκό φαρδύ παντελόνι και πρόσθεσε μια μπεζ καμπαρντίνα.

Oversized πουκάμισο + τζιν

Δεν χρειάζεσαι πολλά για να φαίνεσαι εκλεπτυσμένη. Αντιστάσου στον πειρασμό να βάλεις το oversized πουκάμισό σου μέσα στο τζιν σου. Αντίθετα, άφησε μερικά κουμπιά πάνω και κάτω για μια αίσθηση υψηλής μόδας και διασκέδασης.

Oversized πουκάμισο ως φόρεμα

Είτε φοράς ένα φαρδύ πουκάμισο με τα αγαπημένα σου λευκά αθλητικά παπούτσια είτε ένα πουκάμισο εμπνευσμένο από τα ανδρικά ρούχα και μπότες καουμπόη, μπορείς να παραλείψεις το παντελόνι και να το φορέσεις ως φόρεμα.

Oversized πουκάμισο + φόρμα

Όταν απλά πρέπει να βγεις γρήγορα από το σπίτι για τις δουλειές σου, μια μονόχρωμη στολή που αποτελείται από ένα πουκάμισο και μια φόρμα είναι ιδανική.