Η Victoria Beckham σχεδίασε και κυκλοφόρησε τη νέα σειρά με τσάντες

03.09.2022
Η Victoria Beckham σχεδίασε και κυκλοφόρησε τη νέα σειρά με τσάντες
Μετά την πρώτη τους φορά στην πασαρέλα του Φθινοπώρου 2022, οι τσάντες της σχεδιάστριας είναι επιτέλους διαθέσιμες για αγορά.

Η Victoria Beckham κυκλοφόρησε τη νέα, μόνιμη της συλλογή δερμάτινων τσαντών. Περιλαμβάνει οκτώ στυλ που προορίζονται να «συμπληρώσουν τη μοντέρνα γυναικεία γκαρνταρόμπα»—δηλαδή να γίνει η καθημερινή τσάντα που κάποια κρατά περισσότερο από κάθε άλλη. Τα ευρύχωρα αναδιπλούμενα clutches έρχονται σε πολύχρωμες αποχρώσεις που εξισορροπούν τον γλυπτό σχεδιασμό τους, ενώ βλέπουμε μια σειρά από βουτυρένια ουδέτερα χρώματα με λάμψεις από χρυσό υλικό.

Το biker στυλ είναι η μεγάλη τάση του Φθινοπώρου

«Σχεδίασα κάθε κομμάτι για να το αισθάνομαι σαν προέκταση του σώματος. Ακομπλεξάριστο στην εμφάνισή του, προσεγμένο και μελετημένο στη δημιουργία του», ανέφερε η Beckham σε δήλωσή της. «Οι γραμμές είναι ομαλές και η πολυπλοκότητα κρυμμένη, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα μερικές απίστευτα κομψές σιλουέτες». Βλέπουμε λουράκια υλικού που αναφέρονται σε ανδρικά ρολόγια και κοσμήματα από όλη τη συλλογή της άνοιξης του 2022. Υπάρχει ροζ παιώνιας και σμαραγδένιο πράσινο, καθώς και ένα επαναλαμβανόμενο μονόγραμμα VB σε ορισμένα αντικείμενα.

Τι είναι το Barbiecore; Όσα αξίζει να ξέρεις για τη νέα τάση της μόδας

Η σχεδιάστρια ήθελε αυτή η συλλογή να γίνει μια πολύ πολυτελής επιλογή για κάθε ντύσιμο - όχι το είδος της τσάντας που κρατάς για μια ειδική περίσταση. «Συχνά σχεδιάζω έχοντας στο μυαλό μου τον εαυτό μου και η πρακτικότητα ήταν πολύ σημαντική για μένα», πρόσθεσε η Beckham. «Η τσάντα μου πρέπει να ταιριάζει στην καθημερινότητά μου, ώστε ακόμη και τα μικρότερα κομμάτια να χωρούν όλα τα απαραίτητα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Posh Spice ασχολείται με τις τσάντες χιαστί και τα clutches. Όπως είπε προηγουμένως η Beckham, «Αυτή τη φορά είναι ένα πολύ πιο στρατηγικό λανσάρισμα και μέρος της προσέγγισης του τρόπου ζωής μας». Με άλλα λόγια, αυτές είναι διαχρονικές τσάντες, που υπερβαίνουν τις εποχιακές συλλογές.