Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με skinny jeans λίγο πριν γεννήσει

22.05.2024
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με skinny jeans λίγο πριν γεννήσει
NDPPHOTO / NDP PHOTO
Η παρουσιάστρια πρόκειται να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά πολύ σύντομα.

Αντίστροφα μετρά τον χρόνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Όταν τον Φεβρουάριο αποκαλύφθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας εκείνη διένυε ήδη στον έκτο μήνα της, πράγμα που σημαίνει πως το μωρό (το οποίο σύμφωνα με την πρόβλεψη της Κατερίνας Καινούργιου τότε, θα είναι κοριτσάκι) είναι θέμα ημερών πια.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της βέβαια, δεν εμπόδισε την παρουσίαστρια να κάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας όπου την «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός μαζί με μία φίλη της.

1-4_3.jpg

Χαλαρή, όμορφη και χαμογελαστή η Κατερίνα Καινούργιου περπατούσε ντυμένη casual με skinny flare jeans, snikers Gucci και τσάντα Prada ενώ η σακούλα στα χέρια της μαρτυρούσε πως είχε ήδη κάνει τα ψώνια της.

2-1_10.jpg

3_42.jpg

Το πρώτο παιδί της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ο Βλάσσης, γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2023, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους και φέτος γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά του με μία τούρτα υπερπαραγωγή.

Στην πρόσφατη γιορτή της μητέρας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τίμησε τη δική της μητέρα με μία γλυκύτατη φωτογραφία τριών γεννεών που περιμένουν σύντομα ακόμη ένα μέλος! Με το καλό!

{https://www.instagram.com/p/C63_1IWI-hN/}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.05.2024 - 15:47