Έξι μηνών έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καινούργιου μαντεύει το φύλο

23.02.2024
Έξι μηνών έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καινούργιου μαντεύει το φύλο
Δεύτερη φορά γονείς θα γίνουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Μητέρα για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μάλιστα πολύ σύντομα καθώς, όπως αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης, διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σε επίσημη εκδήλωση όπου βρέθηκαν με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν έγκυο.

Πανέμορφη, λαμπερή και με μια κοιλίτσα που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι η οικογένειά τους μεγαλώνει, ότι οι ίδιοι γνωρίζουν το φύλο αλλά δεν θέλησε να δώσει άλλες λεπτομέρειες, όπως, για παράδειγμα το πόσων μηνών είναι.

Καθώς παρουσίαζαν την είδηση στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως την είχε δει πρόσφατα την Κωνσταντίνα και είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος αλλά, φυσικά, δεν είπε κάτι μέχρι να έρθει η ώρα να το πουν οι ίδιοι. Προχώρησε, μάλιστα και σε μία... μαντεψιά καθώς την είδε κάπως πιο... «αγριεμένη» στο πρόσωπο, οπότε, σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι παλιότερες, μάλλον περιμένει κοριτσάκι! Θα φανεί...

Η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βέβαια, μπορεί να μην αποκάλυψε τη φάση της εγκυμοσύνης στην οποία βρίσκεται όμως ο Χάρης Σιανίδης το έκανε για εκείνη με ένα hashtag που πρόσθεσε στην ανάρτησή του από τη βραδιά αυτή.

«She did it again!!! #sixmonthspregnant Πόσο χαρούμενος είμαι που η οικογένεια σας πολύ σύντομα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη @konstantinaspyropoulou @vasilios_stathokostopoulos σας αγαπώ πάντα ♥️#babyloading», γράφει ο γνωστός PR manager κι εμείς ευχόμαστε «Με το καλό».

{https://www.instagram.com/p/C3qb91csXG9/}

Το πρώτο παιδί του ζευγάριού, ο Βλάσσης, γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2023, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους και φέτος γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά του με μία τούρτα υπερπαραγωγή.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.02.2024 - 12:21