Άντζελα Δημητρίου: Ο θάνατος της μητέρας της, η αναβολή της πρεμιέρας και η ανάρτηση όλο νόημα της κόρης της

21.02.2024
Άντζελα Δημητρίου: Ο θάνατος της μητέρας της, η αναβολή της πρεμιέρας και η ανάρτηση όλο νόημα της κόρης της
Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου καθώς πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η είδηση για τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου κάνει τον γύρο του διαδικτύου με την ίδια την τραγουδίστρια να μην έχει μιλήσει ακόμη, σχετικά. Η αδυναμία που είχε η Άντζελα στην 96χρονη μητέρα της ήταν γνωστή και το πένθος μεγάλο.

{https://www.instagram.com/p/RynsvrjMrH/}

«Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως “θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα. Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξής της η Άντζελα Δημητρίου για την μαμά της, η οποία πέρασε πολύ δύσκολα για να τη μεγαλώσει.

{https://www.instagram.com/p/COqbucyBS6e/}

Σήμερα, 21 Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα στο κέντρο Barbarella όπου η Άντζελα θα εμφανίζεται για φέτος με τον Δήμο Αναστασιάδη, όμως, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η πρεμιέρα αυτή αναβάλλεται.

«Το Barbarella live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άτζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε. Η προγραμματισμένη σημερινή δημοσιογραφική βραδιά μεταφέρεται για την Τετάρτη 6/3», διαβάζουμε συγκεκριμένα.

1_156.png

Το δικό της «αντίο» στη γιαγιά της είπε και η κόρη της Άντζελας, Όλγα Κιουρτσάκη, με δυο αναρτήσεις στο Facebook, δυο αναρτήσεις, όμως που είχαν και μια κάποια αιχμή ως προς τη μητέρα της, οι σχέσεις με την οποία, μετά την τελευταία διαμάχη τους, παραμένουν, προφανώς, ανύπαρκτες.

«Έφυγες και ούτε καν το έμαθα... θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας!», γράφει στην πρώτη η Όλγα εξηγώντας, όμως, αμέσως για ποιες «τρεις» μιλά.

{https://www.facebook.com/olga.dimitriou1/posts/410803018091718:410803018091718}

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε τη βλέπουμε σε μια συνα΄ντηση που είχε με τη γιαγιά της, έχοντας στην αγκαλιά την κόρη της. Προγιαγιά και δισεγγονή σε τρυφερές στιγμές, λίγο πριν από το τέλος.

{https://www.facebook.com/olga.dimitriou1/posts/pfbid07EFQjvFJX2V4SYNxrFhHgT3mZfF47HHyd6cL1weaH8WamiWKLL5AwjUUmi7wdz9yl}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.02.2024 - 16:42