Τα 4 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Ιούλιο

30.06.2023
Τα 4 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Ιούλιο
Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, τελείωσε και ο Ιούνιος. Αύριο ξεκινά ένας νέος μήνας και μερικοί, θα χαμογελάσουν λίγο περισσότερο, σύμφωνα με τ' άστρα.

Με το θερινό ηλιοστάσιο να έχει σηματοδοτήσει την έναρξη του καλοκαιριού, πιθανότατα περνάς περισσότερο χρόνο έξω και ακόμα περισσότερο χρόνο αναλύοντας τα συναισθήματά σου. Μην ανησυχείς όμως εάν τα συναισθήματά σου έχουν φτάσει στο πιο έντονο σημείο όλων των εποχών και μη διστάσεις να κατηγορήσεις για αυτό τον ήλιο που ταξιδεύει μέσα από το ζωτικό ζώδιο του Καρκίνου. Ενώ όλοι μπορούν να περιμένουν να αισθάνονται περισσότερο συνδεδεμένοι με το ένστικτό τους τώρα, υπάρχουν τέσσερα τυχερά ζώδια που θα το ζήσουν πιο έντονα τον Ιούλιο του 2023.

Κριός

Αυτόν το μήνα, ο ήλιος θα συνεχίσει στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, φέρνοντας αυξημένη ευαισθητοποίηση στην ιδιωτική σου ζωή. Αν και μοιράζεσαι κάποιες ομοιότητες με τον Καρκίνο, σε ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να αναλάβεις δράση και να προλάβεις τις εξελίξεις. Ως αποτέλεσμα, αυτή η σεζόν σε παρακινεί να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τα συναισθήματά σου, ειδικά στο περιβάλλον σου πίσω από κλειστές πόρτες.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο

Καρκίνος

Είναι η εποχή σου, Καρκίνε, έτσι φυσικά, θα νιώθεις όλα τα συναισθήματα — αλλά ειλικρινά, δεν θα το είχες αλλιώς. Είσαι πάντα σε επαφή με τα συναισθήματά σου, αλλά αυτόν τον μήνα, θα είναι πιο εύκολο για σένα να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου χωρίς υπερβολική εξωτερική επιρροή. Αυτή η σεζόν αφορά εσένα και τις ανάγκες σου, οπότε μην φοβάσαι να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο. Σκέψου τι χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφάλεια και υποστήριξη και επιδίωξε ενεργά αυτά τα πράγματα, ακόμα κι αν μπορεί να φαίνονται παράλογα στον έξω κόσμο.

Ζυγός

Καθώς ο ήλιος συνεχίζει στον Καρκίνο, θα επικεντρώσεις το βλέμμα σου στην καριέρα και τις επαγγελματικές σου προσπάθειες αυτόν τον μήνα. Αυτή είναι μια τυχερή στιγμή για να δείξεις οτιδήποτε για το οποίο έχεις εργαστεί και είσαι έτοιμη να μοιραστείς με τον κόσμο, ειδικά αν είναι κάτι που σε εκπληρώνει συναισθηματικά. Είναι σημαντικό το επάγγελμά σου να σε ολοκληρώνει και αυτή η σεζόν είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν ασφαλή χώρο για τον εαυτό σου και τους άλλους στη δουλειά.

Τα 3 πιο πειστικά ζώδια που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι λένε

Αιγόκερως

Αυτόν το μήνα, ο ήλιος συνεχίζεται στον έβδομο Οίκο των ρομαντικών σχέσεων και συνεργασιών σου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη σου για συναισθηματική υποστήριξη και ασφάλεια μέσω των συνδέσεών σου με τους άλλους. Παρόλο που έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στον ορθολογισμό πάνω από όλα τα άλλα, αυτή η εποχή σε προσκαλεί να αξιοποιήσεις την επιθυμία να νιώσεις παρηγοριά και τροφή από τους ανθρώπους γύρω σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2023 - 10:46