Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο

30.05.2023
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο
Το καλοκαίρι είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να ζήσεις τις καλύτερες στιγμές σου - ούτε καν το σύμπαν.

Καθώς ο ανάδρομος Ερμής είναι πλέον παρελθόν, η επικοινωνία γίνεται ευκολότερη. Αλλά θα πρέπει να σε προειδοποιήσουμε , γιατί όπως υποδηλώνουν οι ανάδρομοι πλανήτες του Ιουνίου, η επερχόμενη αστρολογική περίοδος δεν είναι χωρίς προκλήσεις.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο;

Αυτό το μήνα, συνολικά τρεις πλανήτες θα είναι ανάδρομοι στους ουρανούς: ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας. Ωστόσο, δεδομένου ότι δύο από αυτούς τους ανάδρομους πλανήτες περιλαμβάνουν εξωτερικούς πλανήτες, τα αποτελέσματά τους δεν θα είναι τόσο αισθητά. Υπάρχει όμως ένας εσωτερικός πλανήτης που πρέπει να ασχοληθείς γιατί τα πράγματα θα ταρακουνηθούν λίγο περισσότερο.

10 ιδέες για ανοιξιάτικα τατουάζ που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις

Τι να περιμένεις από τους ανάδρομους πλανήτες του Ιουνίου

Ο Πλούτωνας στάθηκε ανάδρομος την 1η Μαΐου

Ο Κρόνος θα σταθεί ανάδρομος στις 17 Ιουνίου

Ο Ποσειδώνας θα σταθεί ανάδρομος στις 30 Ιουνίου

Ανάδρομος Κρόνος (17 Ιουνίου - 4 Νοεμβρίου)

Στις 17 Ιουνίου, ο Κρόνος - ο πλανήτης των ορίων, των κανόνων και των δομών - θα σταθμεύσει ανάδρομος στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων. Ενώ οι ανάδρομες κινήσεις του Κρόνου λαμβάνουν χώρα ετησίως για περίπου τέσσερις μήνες το χρόνο, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο πλανήτης των δακτυλίων σταθμεύει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Ως αποτέλεσμα, ο Οίκος που κυβερνάται από τους Ιχθύες στον αστρολογικό χάρτη σου θα βιώσει κάποια σημαντική αναδιάρθρωση, ειδικά εάν αυτή τη στιγμή βιώνεις την επιστροφή σου στον Κρόνο.

Στους Ιχθύες, ο Κρόνος δεν θα εφαρμόσει τα ίδια, άκαμπτα όρια στα οποία έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα, ο Κρόνος θα εργαστεί για να βελτιώσει την περιοχή του χάρτη σου όπου η δομή τείνει να είναι η πιο απούσα. Δεδομένου ότι ο Ιχθύς είναι το ιδεαλιστικό, φιλόδοξο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο χρόνος του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο θα έχει σκοπό να πραγματοποιήσει τα όνειρά σου και να τα κάνει πραγματικότητα. Ωστόσο, καθώς ο ανάδρομος ξεδιπλώνεται, μπορεί να παρατηρήσεις μια επιβράδυνση σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Από τις 17 Ιουνίου έως τις 4 Νοεμβρίου, θα κληθείς να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο κυνηγούσες τις ελπίδες και τα οράματά σου.

Ανάδρομος Ποσειδώνας (30 Ιουνίου - 6 Δεκεμβρίου)

Καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, ο Ποσειδώνας - ο πλανήτης της εξαπάτησης, της φαντασίας και των ψευδαισθήσεων - θα σταθεί ανάδρομος στους Ιχθείς. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Οίκο που κυβερνούν οι Ιχθύες στον γενέθλιο χάρτη σου, αφού ο μπλε πλανήτης στέκεται ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο κάθε χρόνο τα τελευταία εννέα χρόνια. Και, δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας είναι ένας από τους εξωτερικούς πλανήτες, η ανάδρομη περίοδος του είναι πολύ λιγότερο αισθητή. Αυτό που μπορεί να παρατηρήσεις, ωστόσο, είναι λίγο καλύτερη σαφήνεια στον τομέα όπου τείνεις να είσαι περισσότερο αφελής. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και αβεβαιότητα, η ανάδρομη πορεία του τείνει να αμβλύνει αυτές τις επιδράσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.05.2023 - 12:55