Μαύρη Σελήνη του Μαΐου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

20.05.2023
Μαύρη Σελήνη του Μαΐου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Τι ακριβώς είναι η Μαύρη Σελήνη και πώς σε επηρεάζει κι εσένα;

Η περίοδος του Ταύρου πλησιάζει στο τέλος της, ενώ ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε στις 14 Μαΐου. Τις επόμενες ημέρες, πολλοί θα ανακαλύψουν ότι θα ανανεωθεί - μετά από μια περίοδο παύσης - η ικανότητά τους να δημιουργούν ευχαρίστηση και μακροπρόθεσμη σταθερότητα για τον εαυτό τους, με βασικά τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη Μαύρη Σελήνη στις 19 Μαΐου.

Τι είναι η Μαύρη Σελήνη;

Ο όρος «Μαύρη Σελήνη» έχει πολλές διαφορετικές σημασίες, αλλά το φεγγάρι αυτού του μήνα περιγράφεται ως εποχιακή Μαύρη Σελήνη. Τα εποχικά μαύρα φεγγάρια εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχουν τέσσερα νέα φεγγάρια σε μια εποχή, ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα μόνο μία φορά κάθε 33 μήνες. Δεδομένου ότι μια Μαύρη Σελήνη είναι .. μαύρη, αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να δεις το φεγγάρι στον ουρανό.

Πότε είναι η Μαύρη Σελήνη του 2023;

Τα Νέα φεγγάρια/Μαύρα φεγγάρια αποτελούν μια στιγμή για στοχαστική ρύθμιση των προθέσεων, καθώς και μια στιγμή για να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες. Καθώς πραγματοποιείται στις 19 Μαΐου στο σταθερό ζώδιο της γης του Ταύρου, αυτή η συγκεκριμένη Μαύρη Σελήνη θα εστιάσει εκ νέου την προσοχή του συλλογικού στις υπέρτατες απολαύσεις και ικανοποιήσεις που υπάρχουν στον υλικό χώρο. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, ο Ταύρος έχει να κάνει με την ακόρεστη επιθυμία για σταθερότητα και πολυτέλεια, έτσι αυτή η νέα Σελήνη θα ενθαρρύνει όλους να δώσουν προτεραιότητα στις απαραίτητες απαιτήσεις στη φυσική σφαίρα: φαγητό, χρήματα, διατροφή κ.λπ.

Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Μαύρη Σελήνη του Μαΐου

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη Μαύρη Σελήνη είναι τα εξής:

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να αποσυρθείς στον ιδιωτικό σου κόσμο, Δίδυμε. Ενώ μπορεί να είσαι γνωστή ως το περίεργο, φλύαρο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αυτή η νέα σελήνη θα ρίξει φως σε μέρη του υποσυνείδητού σου που είναι πολύ λιγότερο κοινωνικά, καθιστώντας την ως ιδανική στιγμή για να ικανοποιήσεις ξανά την ανάγκη σου για ξεκούραση και χαλάρωση.

Παρθένος

Στις 19 Μαΐου, η νέα σελήνη του Ταύρου θα προκαλέσει νέα ξεκινήματα στην εκπαίδευση και τις πνευματικές σου προσπάθειες. Από τότε που ξεκίνησε ο ανάδρομος Ερμής, αναθεωρείς το τι πιστεύεις, αλλά αυτή τη μέρα, θα αξιοποιήσεις μια ευκαιρία με τρόπο που θα είναι ευθυγραμμισμένος με τη μέγιστη άνεση σου.

Τοξότης

Αυτόν τον μήνα, η νέα σελήνη θα σου προσφέρει μια ευκαιρία να αποκαταστήσεις τους τρόπους που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου μέσω των καθημερινών τελετουργιών και συνηθειών σου. Ως το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που προσανατολίζεται στην ελευθερία, δεν έχεις πάντα κίνητρο από τη συνέπεια, αλλά από τις 19 Μαΐου, θα δίνεις προτεραιότητα στις απολαύσεις που αναζητάς τακτικά στην καθημερινότητά σου.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Μάιο

Ιχθύες

Στις 19 Μαΐου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον τρίτο Οίκο σου των σκέψεων, της επικοινωνίας και των ακαδημαϊκών σπουδών, φέρνοντας στο προσκήνιο ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις νέες λεπτομέρειες και πληροφορίες. Μαθαίνεις με γρήγορους ρυθμούς αυτές τις μέρες, Ιχθύ, και αυτή η νέα σελήνη είναι μια ευκαιρία να προσεγγίσεις την επιθυμία σου για ευχαρίστηση και εκπλήρωση, μαθαίνοντας νέα πράγματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.05.2023 - 12:13