Φεγγάρι του Λουλουδιού: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

04.05.2023
Φεγγάρι του Λουλουδιού: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Οι εκλείψεις είναι συνήθως φαινόμενα με έντονες αστρολογικές επιπτώσεις ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με πανσελήνους. Ακόμη και σε μια ήρεμη περίοδο όπως αυτή του Ταύρου, όλοι θα νιώσουν την πανσέληνο στις 5 Μαΐου.

Όμως, ενώ η επερχόμενη σεληνιακή φάση θα φέρει μερικά σημαντικά συναισθήματα στο προσκήνιο, υπάρχουν τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την έκλειψη Σελήνης του 2023 (γνωστή και ως Φεγγάρι του Λουλουδιού) καθώς εκτυλίσσεται στον Σκορπιό και θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς.

Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Δίδυμοι

Στις 5 Μαΐου, η έκλειψη Σελήνης θα ρίξει φως στις τρέχουσες συνήθειες, τελετουργίες και ρουτίνες σου – ιδιαίτερα εκείνες που είναι ξεπερασμένες ή σε κρατούν στάσιμη. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις το πώς οι καθημερινές σου πρακτικές λειτουργούν υπέρ σου, Δίδυμε ή το πώς εμποδίζουν την ανάπτυξή σου. Δεδομένου ότι ο Ερμής, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, είναι προς το παρόν ανάδρομος, πιθανότατα θα αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου αυτόν τον μήνα, αλλά εφόσον δίνεις προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σου, δεν θα έχεις τίποτα να ανησυχείς.

Παρθένος

Καθώς ξετυλίγεται η έκλειψη αυτού του μήνα, θα σου ζητηθεί να απελευθερώσεις τυχόν παλιές απόψεις ή προοπτικές που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο ή τον περιορισμό. Ως φορέας επικοινωνίας του ζωδιακού κύκλου, είσαι πολύ παθιασμένη με το να μοιράζεις τις ιδέες σου με τον κόσμο, αλλά στις 5 Μαΐου, θα σκεφτείς ποιες έννοιες έχεις δυνητικά ξεπεράσει. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να αφήσεις πίσω σου μια παλιά νοοτροπία, προκειμένου να προσαρμόσεις κάποια άλλη που να ευθυγραμμίζεται καλύτερα με αυτό που είσαι τώρα.

Τοξότης

Αυτόν τον μήνα, καθώς πραγματοποιείται η έκλειψη του Σκορπιού, θα κληθείς να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στο υποσυνείδητό σου και τις συνήθειες στις οποίες συμμετέχεις πίσω από κλειστές πόρτες. Αν άθελά σου αυτοσαμποτάρεσαι, αυτή η έκλειψη είναι βέβαιο ότι θα σου αποκαλύψει μερικές από αυτές τις τάσεις, ώστε να τις απελευθερώσεις. Δεν είναι τώρα η ώρα να αναλώνεσαι υπερβολικά με τη δική σου αυτοαναίρεση, Τοξότη, αλλά αντ' αυτού, είναι μια στιγμή που σου ζητείται να αφήσεις οποιεσδήποτε εμμονές που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο.

Τα 3 ζώδια που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη, ανάλογα με το δικό σου ζώδιο (Μέρος Α’)

Ιχθύες

Στις 5 Μαΐου, η σεληνιακή έκλειψη θα αποκαλύψει τυχόν ξεπερασμένες πνευματικές πεποιθήσεις ή φιλοσοφίες που έχεις ξεπεράσει. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς τι διατηρούσες μέσα σου από φόβο αντί από άνεση και σιγουριά. Η πίστη σου θα πρέπει να σε απελευθερώσει, όχι να σε περιορίσει και αυτή η σεληνιακή φάση είναι η τέλεια στιγμή για να απελευθερώσεις τυχόν αντιλήψεις που σε κρατούσαν πίσω.