Τα 3 ζώδια που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη, ανάλογα με το δικό σου ζώδιο (Μέρος Α’)

14.03.2022
Τα 3 ζώδια που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη, ανάλογα με το δικό σου ζώδιο (Μέρος Α’)
Αν και δεν μπορούμε ποτέ να πούμε ποιον επιφυλάσσει το πεπρωμένο για εμάς, μπορούμε να κάνουμε μια καλή εικασία με βάση τα εγγενή χαρακτηριστικά με τα οποία γεννιόμαστε χάρη στις θέσεις μας στην αστρολογία. Παρακάτω θα διαβάσεις τα τρία ζώδια που έχουν την καλύτερη συμβατότητα με εσένα, σύμφωνα με το δικό σου ζώδιο.

Κριός

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Λέων, ο Τοξότης ή ο Δίδυμος.

Γεμάτη ενέργεια και πάθος, δεν μπορείς να συγκρατηθείς και έτσι χρειάζεσαι κάποιον που δεν μένει πίσω όταν απολαμβάνεις τη ζωή σου. Πρέπει να είναι σε θέση να ταιριάζει με την ταχύτητά σου ανά πάσα στιγμή. Με την έντονη προσωπικότητά σου τείνεις επίσης να εκφοβίζεις άτομα που ανήκουν σε άλλα ζώδια που δεν είναι αρκετά δυνατά για να κρατήσουν ένα τέτοιο δυναμικό άτομο όσο εσύ.

Ταύρος

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Αιγόκερως, ο Παρθένος ή ο Ιχθύς.

Με το σχεδόν γαϊδουρινό πείσμα και τη φλογερή σου ιδιοσυγκρασία, σου αρέσουν τα πράγματα όπως είναι και δεν σου αρέσουν οι εκπλήξεις. Προτιμάς το άλλο σου μισό να παραμένει σταθερό και συνεπές, ώστε να είσαι σίγουρη για το τι θα κάνει. Το να διατηρείς τον έλεγχο του τι συμβαίνει γύρω σου, είναι απαραίτητο για να είσαι ευτυχισμένη.

Δίδυμοι

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Ζυγός, ο Υδροχόος ή ο Κριός.

Είσαι τόσο ενεργητική που υπάρχουν στιγμές που οι άλλοι πιστεύουν ότι δεν θα κουραστείς ποτέ. Χάρη σε όλη αυτή την ενέργεια που προσπαθεί να ξεσπάσει μέσα σου δεν μπορείς ποτέ να συγκεντρωθείς σε ένα πράγμα για πολύ καιρό. Εάν το άλλο σου μισό δεν έχει την ίδια ενέργεια, θα τον κάνεις να πάθει υπερκόπωση. Πρέπει να είναι τόσο παθιασμένος και περίεργος όσο εσύ για όλα τα πράγματα.

Καρκίνος

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Αιγόκερως, η Παρθένος ή ο Ταύρος.

Η ευαισθησία και η ευγένειά σου διασφαλίζουν ότι θα φροντίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τους πάντες γύρω σου. Η καλοσύνη και η ζεστασιά σε περιβάλλουν σαν μια αύρα που ελκύει τους άλλους κοντά σου. Αλλά στη διαδικασία της φροντίδας τους, έχεις την τάση να ξεχνάς τον εαυτό σου, επομένως πρέπει να είσαι με κάποιον που νοιάζεται αρκετά για εσένα ώστε να το κάνει αυτό για εσένα.

Λέων

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Ζυγός, ο Ιχθύς ή ο Κριός.

Γνωστή για τη δύναμη και την κυριαρχία, ως Λέων, δεν διστάζεις να πεις στους ανθρώπους ακριβώς τι αισθάνεσαι ή τι σκέφτεσαι. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να γίνεις πολύ υπερβολική για να το χειριστούν οι άλλοι. Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι κάποιος που είναι πρόθυμος να σου δώσει χώρο για να είσαι ο εαυτός σου, ενώ ταυτόχρονα θα είναι αρκετά δυνατός για να σε αντιμετωπίσει όταν ξεφύγεις από τον έλεγχο.

Παρθένος

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Ταύρος, ο Αιγόκερως ή ο Καρκίνος.

Μερικές φορές η αυξημένη ευαισθησία σου μπορεί να σε κάνει απαιτητική και έτσι χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί να σε υποστηρίξει και να κατανοήσει τις απαιτήσεις σου. Μαζί με αυτή την κατανόηση, θα πρέπει να είναι πάντα δίπλα σου, γιατί το ίδιο θα έκανες και εσύ.