Celin Dion: Η εκρηκτική επιστροφή με μία απίθανη φωτογράφηση και ένα ντοκιμαντέρ

23.04.2024
Celin Dion: Η εκρηκτική επιστροφή με μία απίθανη φωτογράφηση και ένα ντοκιμαντέρ
Εν μέσω μιας απίθανης ταλαιπωρίας από τη σπάνια εκφυλιστικη ασθένεια με την οποία έχει διαγωνστεί, η Celine Dion δηλώνει «παρούσα» με τον πιο δυναμικό τρόπο και την ευχή «Ελπίζω σε ένα θαύμα».

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2022 όταν η Celine Dion, μίλησε με δάκρυα στα μάτια, για την ανίατη ασθένεια που τη «χτύπησε» και την ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες της.

Η ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε η Καναδή σούπερ σταρ, λοιπόν, είναι μια σπάνια νευρολογική πάθηση με ασαφή προέλευση που λέγεται Σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου (Stiff Person Syndrome) και μετατρέπει το 1 άτομο στο ένα εκατομμύριο που χτυπά σε «ανθρώπινο άγαλμα». Θεραπεία δεν υπάρχει αλλά μία αγωγή με φάρμακα κατά του άγχους, μυοχαλαρωτικά, αντισπασμωδικά και αναλγητικά, βελτιώνουν τα συμπτώματα. Όπως, φαίνεται, όμως, όχι κάθε φορά.

Για τη Celine Dion τα πράγματα δεν πήγαν καλά και τον Μάιο του 2023 χρειάστηκε να ακυρώσει εκ νέου την περιοδεία της ενώ τα μηνύματα που έρχονται από τους δικούς της ανθρώπους δεν είναι ενθαρρυντικά.

Στις αρχές Νοεμβρίου, η Céline Dion πραγματοποίησε μια ξαφνική δημόσια εμφάνιση μαζί με τους τρεις γιους της, μία εμφάνιση που ήρθε σαν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη καθώς η τελευταία ενημέρωση που είχαμε σχετικά με την υγεία της μέχρι τότε ήταν από την αδελφή της, τον Αύγου΄στο όταν είχε αποκαλύψει πως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα καθώς δεν την «έπιανε» κανένα φάρμακο.

{https://www.instagram.com/p/CzHwx4gL7Bh}

Λίγο αργότερα, η 55χρονη σταρ ανακοίνωσε πως έχει βάλει σκοπό της ζωής της να καταγράψει όλα όσα της συμβαίνουν και να τα παρουσιάσει στο κοινό παίρνοντας δύναμη για να προχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.

Όλα αυτά θα προβληθούν μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου από το @primevideo. Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο I AM: CELINE DION και μας δίνει μια ωμή και ειλικρινή ματιά στα παρασκήνια της μάχης που δίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η εμβληματική σούπερ σταρ με μια ασθένεια που αλλάζει τη ζωή. «Λειτουργώντας ως γράμμα αγάπης προς τους θαυμαστές της, αυτό το εμπνευσμένο ντοκιμαντέρ αναδεικνύει τη μουσική που καθοδήγησε τη ζωή της, ενώ παράλληλα προβάλλει την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος», διαβάζουμε στην ανακοίνωση και μετράμε αντίστροφα.

{https://www.instagram.com/p/C50sCLSLR87/}

Το πιο πρόσφατο «χτύπημα» όμως έρχεται από μια εντυπωσιακή φωτογράφηση που έκανε η Celine για τη Vogue, η οποία περιλαμβα΄νει και τόπλες πόζες, ενώ τα λόγια της στη συνέντευξη που παραχώρησε συγκλονίζουν. Στην αρχή για τη διάγνωσή της, για παράδειγμα, κατηγορούσε τον εαυτό της και έψαχνε για απαντήσεις, το «Γιατί»: «Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις. Απλά πρέπει να τη ζήσεις! Έχω αυτή την ασθένεια για άγνωστο λόγο», απάντησε μόνη.

«Έχω δύο επιλογές. Ή προπονούμαι σαν αθλητής και να δουλεύω πολύ σκληρά ή να το βάλω κάτω να πω πως όλα τελείωσαν, να μείνω σπίτι, να ακούω τα τραγούδια μου, να στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μου και τραγουδάω στον εαυτό μου. Επιλέγω να δουλέψω με όλο μου το σώμα και όλη μου την ψυχή, από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Στόχος μου είναι να δω ξανά τον Πύργο του Άιφελ!».

{https://www.instagram.com/p/C6EWceLIj6Z/}

«Δεν πάλεψα την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου και για πάντα» ομολογεί με ειλικρίνεια στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχωρεί στη Vogue η σταρ και συγκινεί συνεχίζοντας: «Ελπίζω σε ένα θαύμα, έναν τρόπο να το θεραπεύσουμε με την επιστημονική έρευνα, αλλά πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Αυτή είμαι τώρα και ζω με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Πέντε μέρες την εβδομάδα κάνω αθλητισμό, φυσικοθεραπεία και φωνητική θεραπεία, δουλεύω στα δάχτυλα των ποδιών μου καθώς και στα γόνατα, τις γάμπες, τα δάχτυλα, το τραγούδι, τη φωνή…».

{https://www.instagram.com/p/C6EWM-ao23D/}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.04.2024 - 12:58