Ελεονώρα Μελέτη: «Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα - Δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν»

22.04.2024
Ελεονώρα Μελέτη: «Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα - Δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν»
Κοιτάζοντας κατάματα τον φακό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ για ακόμη μία φορά, η Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει δυνατή, παρούσα και αδιάφορη για τους haters που για ακόμη μία φορά έχουν εξαπολύσει μανιασμένη επίθεση εναντίον της.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν «μασά» τα λόγια της και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές δημόσια. Η πιο πρόσφατη περίπτωση έρχεται με ένα ποστ της στο Instagram μέσα από το οποίο τοποθετείται ξεκάθαρα για τις επιθέσεις που δέχεται από μεγάλη μερίδα του κόσμου, με αφορμή την υποψήφιότητά της για τις Ευρωεκλογές.

Η παρουσιάστρια θα είναι υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

1_190.png

«Πριν από 15 -16 χρόνια, διαγνώστηκα ως θύμα χρόνιας συναισθηματικής κ ψυχολογικής κακοποίησης, μέσω λεκτικής κ συναισθηματικής βίας, εξαιτίας του συστηματικού διασυρμού της προσωπικότητας μου», ξεκινά τη μακροσκελή ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη εξηγώντως πως χρειάστηκαν πολλά χρόνια, επώδυνης θεραπείας , πείσμα κ πίστη για να μπορέσει να χτίσει ψυχικη ανθεκτικότητα κ να πιστέψει κ πάλι στον εαυτό της.

«Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όχι απο τα μίντια. Η παθογένεια εντοπίζεται στα κοινωνικά δίκτυα», λέει η παρουσιάστρια και εξηγεί.

«Δέχομαι εδώ κ λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη κ απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητα μου για την ευρωβουλή. Με λένε πορνη, φασιστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα ,κ δεκάδες άλλους σεξιστικους κ κακοποιητικους χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο κ δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που στόχο έχει μέσα από τη δολοφονία χαρακτήρων να δημιουργήσει εντυπώσεις», συνεχίζει η Ελεονώρα Μελέτη εξηγώντας πως αυτό το Τέρας της βίας, του μίσους, της κακοποίησης κ της χυδαίας κοινωνικής αθλιότητας, είναι ένας από τους λόγους που την έσπρωξε χρόνια τώρα να ασχοληθείμε τα κοινωνικά ζητήματα, εκφράζοντας τους προβληματισμούς της μέσα από εκπομπές που σήμερα εργαλειοποιούνται ενώ κάποτε εκθειάζονταν, μέσα από βιβλία που έγιναν best seller, μέσα από τη συμμετοχή της σε οργανωμένες δράσεις χωρίς κανέναν προσωπικό όφελος. «Και τώρα διεκδικώντας να το κάνω κ μέσα από πιο επισήμους φορείς όπως η ευρωβουλή».

«Ως θύμα κακοποίησης, κ μάλιστα σε κοινή θέα, με κακοποιητές τόσο αυτούς που επιτίθενται όσο κ εκείνους που το διασκεδάζουν, αλλά κυρίως ως γυναίκα που κατάφερε να βγει από αυτό αλώβητη κ πιο δυνατή, δυναμική, ανθεκτική, αποφασιστική κ άκεραιη, δεν φοβάμαι τίποτα κ κανέναν. Είμαι εδώ, όρθια, υγιής, με εκείνους που με ξέρουν, να με στηρίζουν κ να μου δίνουν δύναμη, να προχωρήσω παρακάτω βλέποντας μόνο το στόχο», δηλώνει δυναμικά η Ελεονώρα Μελέτη, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Το τέρας αυτό, ένα ερμαφρόδιτο αρρωστημένης πατριαρχείας αλλά κ εσωτερικευμενου μισογυνισμού (δυστυχώς κακοποιητές στη προκειμένη είναι κ αντρες κ γυναίκες) εγώ το κοιτάω στα Μάτια, κ Είναι το ίδιο που δεν θα σταματήσω ποτέ, με κάθε ευκαιρία να πολεμάω, από όποιο πόστο κ με οποίο μέσο», ολοκληρώνει, με τον κόσμο στη συντριπτική πλειοψηφία να τη χειροκροτά στα σχόλια.

{https://www.instagram.com/p/C6BDfo_sFda/}

Ανάμεσα στα πάμπολλα υποστηρικτικά σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση ξεχωρίζουμε αυτό του Πάνου Καλλίτση, κουμπάρου και στενού φίλου της παρουσιάστριας αλλά και του Μάριου Μάζαρη (a.k.a. SchoolMarius) που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Μη μασάς όλες οι προσωπικότητες που έχουν αξία κοπανιούνται !!! Οι δικές σου αξίες ικανότητες ταλέντα και καλλιεργεία είναι αδιαμφισβήτητες και από τα χρόνια που σε ξέρω ήσουν πάντα στρατιώτης κράτα γερά Και μην χάνεις τον σκοπό σου», γράφει ο γνωστός hairstylist.

«Πάντα υπάρχουν τα αρνητικά σχόλια και η κακοήθεια, το θέμα είναι να εστιάζουμε και στα αμέτρητα θετικά για να διατηρούμε την ελπίδα ότι ο κόσμος δεν έχει δηλητηριαστεί. Και δεν είναι ποτέ θέμα αν συμφωνούν μαζί μας ή όχι , είναι το πώς το εκφράζουν. Η ευγένεια χρειάζεται ακόμα και στη διαφωνία, όχι η τοξικότητα και το μίσος», γράφει ο viral εκπαιδευτικός που πάντα έχει κάτι ξεχωριστό να υπογραμμίσει.

0_18.png

Τελευταία τροποποίηση στις 22.04.2024 - 11:58