Μελέτη και Παπανώτας εκτός εκπομπών: Οι δηλώσεις Τσιμτσιλή και Πάτρα

18.04.2024
Μελέτη και Παπανώτας εκτός εκπομπών: Οι δηλώσεις Τσιμτσιλή και Πάτρα
Οι ευρωεκλογές φέρνουν αλλαγές νωρίτερα από το αναμενόμενο (και) στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης.

Ενώ μόλις χθες λέγαμε πως η Ελεονώρα Μελέτη θα σταματούσε από το Mega Καλημέρα στις 23 Απριλίου λόγω συμμετοχής της στις επερχόμενες ευρωεκλογές, τελικά το «αντίο» της ήρθε μερικές μέρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 18/4, στο ξεκίνημα της εκπομπής είδαμε τον Θανάση Πάτρα στα ηνία, λίγο νωρίτερα από ότι περίμενε κι εκείνος. Όπως εξήγησαν, ένα ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε απαγόρευσε από τη στιγμή εκείνη σε δημόσια πρόσωπα που είναι υποψήφια στης Ευρωεκλογές να συνεχίσουν την παρουσίαση όποιων εκπομπών - ως καλεσμε΄νοι μόνο, επιτρέπεται πια να εμφανίζονται στην οθόνη.

Έτσι οι εξελίξεις ήρθαν γρηγορότερα.

Κάπως αμήχανη η πρωινή καλημέρα της Πέμπτης, όμως κατανοητό καθ' όλα!

Λίγο αγρότερα βέβαια, η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε στον αέρα της εκπομπής για ένα τελευταίο «αντίο» και εκτός από τα ευχαριστώ που είπε στους συνεργάτες της και στο κοινό που τη στηρίζει, μίλησε και για την τοξικότητα που δέχτηκε για την απόφασή της να συμμετάσχει στις εκλογές αυτές, την οποία, όμως, ξεκαθα΄ρισε δεν είχε αντιληφθεί καθώς δεν την αφορά. «Έχω θωρακίσει τον εαυτό μου τόσο καλά που δεν με αφορά τίποτα τέτοιο», ανέφερε σχετικά, ενώ συμπλήρωσε πως ότι ανεξάρτητα από το αν μπει ή όχι στο Ευρωκοινοβούλιο, την τηλεόραση δεν την έχει αποκλείσει από το μέλλον της.

Και στην εκπομπή Happy Day είχαν ανάλογες απουσίες, το ίδιο ξαφνικές, όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς ο Δημήτρης Παπανώτας έφυγε το ίδιο βιαστηκά από την εκπομπή ως υποψήφιος ευρωβουλευτής και ο ίδιος.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2024 - 13:09