Ελεονώρα Μελέτη: Ποιος θα την αντικαταστήσει στο Mega Καλημέρα

17.04.2024
Ελεονώρα Μελέτη: Ποιος θα την αντικαταστήσει στο Mega Καλημέρα
Η Ελεονώρα Μελέτη κατεβαίνει υποψήφια για τις Ευρωεκλογές και δεν θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής μέχρι το τέλος.

Όπως έγινε γωστό πριν από μερικές μέρες η εκπομπή Mega Καλημέρα ολοκληρώνεται νωρίτερα απο΄ το κανονικό φέτος, λόγω ευρωκλογών και αυτό, όπως προέκυψε έχει διπλή σημασία.

Αφενός το κανάλι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καλύψει τις πολιτικές εξελίξεις, αφετέρου, όπως έγινε επίσης γνωστό πριν από λίγες μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία.

{https://www.instagram.com/p/C5y8-2OLl6i/?img_index=1}

Οι ανάγκες της νέας της ιδιότητας αναγκάζουν την παρουσιάστρια να αποχαιρετά το κοινό της εκπομπής στις 23 Απριλίου, οπότε προκύπτει το ζήτημα του ποιος θα βρίσκεται στο τιμόνι μέχρι την 1η Μαΐου που θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή.

Όπως αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» την Τετάρτη το πρωί η Έλενα Πολυκάρπου, αυτός που αναλαμβάνει τον ρόλο είναι ο Θανάσης Πάτρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κανάλι ανακοίνωσε στον παρουσιαστή την απόφασή του και όλοι οι υπόλοιοι συντελεστές συμφώνησαν χωρίς προβλήματα.

Σε αυτό το σημείο υπήρξε μία ένταση μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της, σχετικά με το αν είναι ή όχι λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις καθώς ο λόγος γίνεται μόνο για μία εβδομάδα, όμως... κουβέντα να γίνεται!

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται και, για την ιστορία, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.04.2024 - 14:18