Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόωρο κόψιμο της εκπομπής, οι δηλώσεις και η Ευρω-υποψηφιότητα

05.04.2024
Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόωρο κόψιμο της εκπομπής, οι δηλώσεις και η Ευρω-υποψηφιότητα
Η εκπομπή Mega Καλημέρα ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου.

Η είδηση που μετέδωσε την Πέμπτη ο Νίκος Γεωργιάδης επιβεβαιώθηκε και επίσημα την Παρασκευή δια στόματος της άμεσα ενδιαφερόμενης. Στο αέρα της εκπομπής η Ελεονώρα Μελέτη, απάντησε σε σχετικό σχόλιο του συνεργάτη Τάκη Χατζή, αφήνοντας να αιωρείται, βέβαια, το κομμάτι του ρεπορτάζ που τη θέλει να κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

«Χθες, με απόφαση του σταθμού που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μας ανακοινώθηκε ότι για φέτος ολοκληρώνεται η εκπομπή την 1η Μαΐου, λόγω των απαιτήσεων των ευρωεκλογών. Αυτή είναι κατά λέξη η πρόταση που μας μεταφέρθηκε από τον πολύ αγαπημένο μας κύριο Κώστα Σούσουλα, που είναι ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού. Και με την ίδια ακριβώς συνέπεια σάς τη μεταφέρουμε κι εμείς σε εσάς τους τηλεθεατές και στους εκλεκτούς συνάδελφους για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί», είπε η Ελεονώρα Μελέτη με ύποπτα, ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός, έντονα ευχάριστη διάθεση που δεν αποκλείεται να καλύπτει μία σχετική (και εύλογη) αμηχανία.

Σε όλη τη συζήτηση που προηγήθηκε όμως, η παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί πως επιβεβαιώνει (χωρίς όμως να το κάνει) και τη δική της απόφαση να κατέβει υποψήφια στις επερχόμενες ευρωεκλογές. «Αυτά θα τα πούμε σε άλλο χρόνο, όμως», είπε συγκεκριμένα.

Βέβαια, αυτής της ανακοίνωσης ακολούθησαν κι άλλες με την Ελεονώρα Μελέτη να στέκεται μπροστά στις κάμερες μετά τη λήξη της εκπομπής και να διαψεύδει δημόσια τον Θοδωρή Ρακιτζή ο οποίος «άφησε αιχμές και να εννοηθεί ότι εγώ αδιαφόρησα για την ομάδα μου και τους άφησα στο σκοτάδι. Βγαίνω, λοιπόν, δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προσκαλώ τους συνεργάτες μου αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο να βγουν και να το πουν», είπε συγκεκριμένα. Δεν θα κινηθεί νομικά, όπως δήλωσε, καθώς δεν πιστεύει ότι έγινε σκόπιμα, αντίθετα εξέφρασε την εκτίμησή της προς το πρόσωπό του υποστηρίζοντας πως απλά εκείνος φαίνεται να μετέφερε μια πληροφορία που δεν ισχύει και δεν αντιλαμβάνεται πώς προέκυψε αυτή.

Ιδού η συζήτηση με τους δημοσιογράφους, την οποία όλοι χαρακτήρισαν ως πολύ γενναία - και ήταν - υποστηρίζοντας με πάθος τη σχέση της με το Mega, τονίζοντας πως δεν έχει νιώσει την παραμικρή απαξιωτική συμπεριφορά από το κανάλι.

Όσο για τις ευρωεκλογές; Το ξεκαθάρισε κι αυτό: «Αν ρωτάτε αν θα με δείτε σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο, όχι δεν θα είμαι».

Οι υπόλοιποι συνεργάτες δεν έχουν μιλήσει ακόμη ενώ για την ιστορία παραθέτουμε και μια πρώτη δήλωση του Στέφανου Κωνσταντινίδη ο οποίος ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας αφενός πως «Δεν τοποθετήθηκα εγώ, μόνο η Ελεονώρα τοποθετήθηκε» ενώ ζήτησε μια πίστωση χρόνου καθώς τώρα δεν έχει κάτι να πει. «Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή. Δεν τη βιώνουμε όλοι οι συνάδελφοι το ίδιο», είπε τονίζοντας πως «μέσα υπάρχουν άλλα 50 άτομα», ενώ σημειώνουμε πως οι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια του Mega να έχει ζητήσει από τον σταθμό να συνεχίσουν όλοι οι συνεργάτες να πληρώνονται κανονικά μέχρι και τον Ιούλιο ανεξάρτητα από το αν δουλεύουν ή όχι.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.04.2024 - 13:11