Πρόωρο τέλος για το Mega Καλημέρα - Πού μετακινείται η Ελεονώρα Μελέτη;

04.04.2024
Πρόωρο τέλος για το Mega Καλημέρα - Πού μετακινείται η Ελεονώρα Μελέτη;
Οι πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη για την πρωινή ζώνη του Mega μιλάνε για μεγάλες, αλλά αναμενόμενες αλλαγές.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού την Πέμπτη, φαίνεται πως η εκπομπή Mega Καλημέρα πρόκειται να ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους. Σύμφωνα με πληροφορίες του διευθυντή του ΟΚ, η εκπομπή θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και δεν θα επιστρέψει μετά το Πάσχα.

Το ρεπορτάζ θέλει τους συντελεστές να ενημερώθηκαν σχετικά, την Πέμπτη, από τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Κώστα Σούσουλα και φαίνεται ότι «το διαζύγιο ήταν κοινή συναινέσει» μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

«Έπρεπε να γίνει η εκπομπή ακόμα μικρότερη (λόγω των Ευρωεκλογών) οπότε αποφάσισαν οι δύο πλευρές πως είναι καλύτερο να μην προβάλλεται καθόλου. Δεν επιβεβαιώνεται αν η εκπομπή θα επανέλθει τη νέα τηλεοπτική σεζόν», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Όσο για τις σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι: «Υψηλόβαθμα στελέχη του Mega βλέπουν την Ελεονώρα Μελέτη ως την επικρατέστερη για τη ζώνη 10-1», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης συμπληρώνοντας πως ακόμη υπάρχει ακόμα στο τραπέζι η βραδινή εκπομπή. «Γνωρίζω ότι και η πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη δεν το απορρίπτει αλλά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας (σχετικά με τους συνεργάτες της εκπομπής) πώς κάποιοι θα μείνουν κάποιοι θα φύγουν καθώς εργάζονται υπό διαφορετικό καθεστώς ο καθένας.

Ελεονώρα Μελέτη: Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της και γιατί τις δημοσιεύει σήμερα

Επίσημα, φυσικά δεν έχουμε ακούσει κάτι όμως η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε μία ιστορία που ενδεχομένως να εκφράζει το συναίσθημά της.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.04.2024 - 22:40