Η Κατερίνα Καινούργιου θα τα πει όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μετά θα της ζητήσει το ίδιο

03.04.2024
Η Κατερίνα Καινούργιου θα τα πει όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μετά θα της ζητήσει το ίδιο
Photos: NDP Photo Agency
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου θα ανταλλάξουν τηλεοπτικές επισκέψεις την ίδια μέρα. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό!

Μία ιδιαίτερα μέρα τηλεοπτικά θα είναι η αυριανή (4/4/2024) για τον Alpha καθώς οι δύο παρουσιάστριες της πρωινής του ζώνης θα εμφανιστούν η μία στην εκπομπή της άλλης.

«Μια happy day, μια super μέρα!», διαβάζουμε στο επίσημο δελτίου Τύπου του σταθμού όπου εξηγείται αρχικά πως αύριο, Πέμπτη 4 Απριλίου, η Κατερίνα Καινούργιου θα βρεθεί καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Happy Day» και σε μια χαλαρή και φιλική κουβέντα θα ανοίξει την καρδιά της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα καθίσει στην πολυθρόνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και θα τα πει όλα στην Κατερίνα Καινούργιου!

Οι δύο παρουσιάστριες του Alpha, σε μια σπάνια τηλεοπτική στιγμή και με εξομολογητική διάθεση σε ένα διαφορετικό πρωινό από αυτά που ξέρουμε!

Την είδηση, βέβαια, είχε αποκαλύψει από το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας στην ουσία ότι είναι έτοιμη να μιλήσει για τα όσα έχουν συμβεί τελευταία και ο νους μας μοιραία πηγαίνει στον σάλο που προκλήθηκε πρόσφατα με τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας του πρώην συντρόφου της Φίλιππου Τσαγκρίδη σε πολύ τρυφερή στιγμή με τη Δάνη Μπάρκα.

«Να τα πούμε όλα η μία στην άλλη, οτιδήποτε μπορεί να φημολογείται» είπε η παρουσιάστρια έχοντας εξηγήσει πως μπορεί μερικά πράγματα να μην τα αναφέρει στην εκπομπή της όμως αν νιώθει άνετα με μια παρουσιάστρια θα τα πει όλα.

Για την ιστορία, η σχέση των δύο γυναικών μετρά πολλά χρόνια ενώ τα τελευταία βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη. Πιο κάτω τις βλέπουμε σε επίσημη εκδήλωση το 2011.

1_88.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 03.04.2024 - 15:55