Η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο πρώην της δεύτερης που μάλλον έγινε νυν της πρώτης

26.02.2024
Η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο πρώην της δεύτερης που μάλλον έγινε νυν της πρώτης
Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που εξελίσσονται σε δημόσια θέα.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έγιναν ζευγάρι το 2019 αφού τους γνώρισε ε΄νας κοινός φίλος και ο χωρισμός τους ύστερα από 2,5 χρόνια είχε ξαφνιάσει. Μία προσπάθεια επανασύνδεσης που έγινε το καλοκαίρι του 2022 δεν είχε θετικό αποτέλεσμα και η παρουσιάστρια, η οποία τείνει να μιλά για τα προσωπικά της μάλλον λίγο περισσότερο από όσο χρειάζεται, είχε παραδεχτεί πως όλα είναι εντάξει μεταξύ τους και πως εκείνος είχε προχωρήσει μάλιστα στη ζωή του.

Πρόσφατα μάλιστα η Κατερίνα είχε επισκεφτεί το εστιατόριο του επιχειρηματία και αφιέρωσε σε αυτή την επίσκεψη μία λεζάντα με 10 φωτογραφίες καρουσέλ ενώ υπερασπίστηκε δημόσια την επιλογή της αυτή απαντώντας σε όλους εκείνους που βιάστηκαν να την (κατα)κρίνουν σχετικά.

Αυτά σε ό,τι αφορά το ζευγάρι Καινούργιου Τσαγκρίδη.

Στο «κάδρο» μπήκε πρόσφατα και η Δανάη Μπάρκα η οποία έρχισε να εμφανίζεται με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε κοινές παρέες, πράγμα που η ίδια η Κατερίνα σχολίασε με αφορμή ρεπορτάζ που υπονόησαν ότι «κάτι τρέχει» με τους δυο τους, καθώς πόζαραν αγκαλιά στη φωτογραφία με την οποία της ευχήθηκε εκείνος για τα γενέθλία της ενώ ήταν καλεσμένος και στο πάρτι της. «Δεν θα το έκανε αυτό ποτέ η Δανάη», είπε η Κατερίνα αλλά συμπλήρωσε αμέσως «βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις».

Δανάη Μπάρκα: Κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου - Φωτογραφίες

Τότε μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα, παρά τη φιλική σχέση που είχαν οι δυο τους (και εξαιτίας του Νίκου Κοκλώνη που έχει και με τις δύο επίσης πολύ στενές σχέσεις) είχε σταθεί «απέναντι» στην Κατερίνα και πλάι στη Φαίη Σκορδά στη μεταξύ τους κόντρα.

Το ΄ζήτημα επανήλθε στο προσκήνιο καθώς ένας λογαριασμός στο Twitter δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Δανάη και τον Φίλιππο να φιλιούνται σε γκέι μπαρ όπου είχαν πάει για τα γενέθλια φίλης τους.

Η εικόνα αναπαράχθηκε σε τρελούς βαθμούς μέσα στο σαββατοκύριακο και αναμένεται (ίσως) μία επίσημη επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πάντως, η οποία μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια είναι πολύ στεναχωρημένη με αυτό που έγινε καθώς, ενδεχομένως, όπως είχε προκύψει, η Κατερίνα δεν είχε κρύψει την επιθυμία αλλά και την ελπίδα της να είναι ξανά μαζί με τον Φίλιππο.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.02.2024 - 13:44