Κατερίνα Καινούργιου - Δανάη Μπάρκα: Οι (σχεδόν) αντιδράσεις τους στο σούσουρο για τη σχέση της δεύτερης με τον πρώην της πρώτης

26.02.2024
Κατερίνα Καινούργιου - Δανάη Μπάρκα: Οι (σχεδόν) αντιδράσεις τους στο σούσουρο για τη σχέση της δεύτερης με τον πρώην της πρώτης
Θέμα των ημερω΄ν οι σχέσεις των δύο παρουσιαστριών με «μήλο της έριδος» τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μεγάλο σούσουρο στα social media (και όχι μόνο) σχετικά με τη φύση της σχέσης που φαίνεται ότι έχει η Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος υπήρξε μεγάλος έρωτας της Κατερίνας Καινούργιου ενώ μέχρι και πολύ πρόσφατα η ίδια είχε αφήσει να εννοηθεί πως μία επανασύνδεση δεν ήταν καθόλου εκτός συζήτησης.

Χωρίς να έχουν επιβεβαιώσει κάτι επίσημα, οι δυο τους φαίνεται ότι είναι όντως ζευγάρι καθώς σε δύο πρόσφατες βραδινές εξόδους δεν έδειξαν να κρύβονται και μοιραζόταν τα φιλία τους δημόσια. Στη δεύτερη, μάλιστα, υπάρχει και φωτογραφικό ντοκουμέντο που «άναψε φωτιές».

Και ενώ η είδηση σχολιάζεται τις τελευταίες ώρες από κάθε μέσο, κάθε εκπομπή και μέσω αμέτρητων σχολίων στο X/Twitter, ιδού πώς αντέδρασαν οι ίδιες οι άμεσα ενδιαφερόμενες, χωρίς όμως να μιλήσους ευθέως για το ζήτημα.

Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή κάποια σχόλια της συνέντευξης της Θέμιδος Μπαζάκα είπε τα εξής σχετικά με τη θέση της απέναντι στα όσα κατά καιρούς ακούγονται έντονα για τον έναν ή τον άλλο.

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για μένα, εγώ έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως εγώ να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί και υπάρχει και η άλλη λύση να βγω, να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο. Υπάρχουν κάποιοι που αυτό το απάντηση στην απάντηση το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι αλλο για να μην δουν αυτό».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου, δε σχολίασε τίποτα στην εκπομπή της αλλά φα΄νηκε ότι με πολύ κόπο κρατιέται. Χωρίς να πει κάτι η Κατερίνα αντέδρασε με μία μόνο λέξη στο άκουσμα του τραγουδιού «Δεν είσαι συ (σαν τις άλλες αγάπες)».

«Ψυχραιμία»...

Και αναμένεται συνέχεια.

Σε ακόμη ένα σημείο της εκπομπής υπήρξε ένα hint υπονοούμενου, που, όμως, και πάλι καλύφθηκε διακριτικά!

Σχολιάζοντας την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τη Σάσα Μπάστα καταγράφηκε το στιγμιότυπο.

«Η Σάσα Μπάστα ήταν πολύ οργισμένη που ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποχώρησε όσο τραγουδούσε, τη στεναχώρησε πάρα πολύ όλο αυτό», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Ρε παιδιά, περσινά ξινά σταφύλια. Μιλάμε για πριν πέντε χρόνια», σχολίασε η Έλενα Πολυκάρπου με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει: «Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, που σε στιγματίζουν», προσθέτοντας αμέσως «Πρέπει να είμαι προσεκτική στο τι θα πω, γιατί όλοι...». Ένα χαμόγελο την προέτρεψε να χαρίσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, για μάθημα πολιτισμού μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και κάπως έτσι πέρασαν σε διαφημίσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.02.2024 - 14:06