Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τους haters - «Θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι»

13.02.2024
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τους haters - «Θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι»
Μία πρόσφατη ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται ότι «άναψε φωτιές» κι εκείνη αποφάσισε να αντιδράσει δημόσια.

Επισκέφτηκε το νέο μαγαζί του πρώην συντρόφου της η Κατερίνα Καινούργιου την περασμε΄νη Κυριακή, έκανε μία ανάρτηση σχετικά με αυτό και... «έπεσαν να τη φάνε» στα social media.

Στην εκπομπή της Τρίτης και με αφορμή το κύμα «μίσους» που δέχτηκε διαδικτυακά η Αθηνά Οικονομάκου η οποία επισκέφτηκε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι και έκανε τις σχετικές αναρτήσεις από εκεί, μίλησε για τη δική της περίπτωση που αφορά στην επίσκεψη στο εστιατόριο του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, για τον οποίον, όμως, σημειώνουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο μίλησε άφησε ένα ανοιχτό ενδεχόμενο ως προς το αν είναι ήδη και... νυν ξανά!

{https://www.instagram.com/p/C3N_A4Srbcb/?img_index=1}

«Την Κυριακή – θα το πω, δεν έχω θέμα – πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, που έχει ανοίξει. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω, λοιπόν, να πάω, στο μαγαζί ενός ανθρώπου που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί. Το αν είμαι ή θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα. Αν έχω κάτι κάποια στιγμή, θα το πω εγώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινου΄ργιου εξγηγώντας πως «ένας άνθρωπος που τον αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια και βλέπεις ότι κάνει κάτι καινούργιο και θέλεις να τον στηρίξεις, είσαι περήφανη για αυτόν, οπότε το ποστάρεις».

«Το τι άκουσα από κάτω… δεν μπορείς να φανταστείς. "Πήγαινε παρακάλεσέ τον", "Είναι ντροπή σου", "Παρακάλα να σε παντρευτεί, "Είσαι για κλάματα", "Ξεκόλλα επιτέλους". Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μπαίνοντας σε μια (ακόμη) έντονη συζήτηση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα και το υπονοούμενο με την κούπα: «Δεν θέλω να έχω επαφές»

Η συζήτηση έληξε με την παρουσιάστρια να επαναλαμβάνει (όλως περιέργως) πως αν είναι ξανά μαζί με τον πρώην είναι δικό της θέμα και να λέει πως «Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social».

Με τους τόνους να έχουν ανέβει για τα καλά, το τέλος στη συζήτηση δόθηκε δυναμικά με την ατάκα: «Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι».

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2024 - 14:36