Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

10.09.2021
Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της
Πανευτυχής η ελληνίδα παρουσιάστρια ετοιμάζεται για τη φετινή πρεμιέρα της όμως για γάμο... δεν το βλέπει!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νέας σεζόν -που τη βρίσκει στον ALPHA- η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στον φακό του Happy Day κάνοντας αποκαλύψεις, επί προσωπικού επιπέδου, μάλιστα.

Οι διακοπές και ο φόβος για χωρισμό

Το καλοκαίρι η Κατερίνα και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης πήγαν, μεταξύ άλλων και στην Ιταλία, όπου πέρασαν πανέμορφα, όμως κάποια στιγμή, εκείνη φοβήθηκε ότι θα τον έχανε!

«Πραγματικά νόμιζα ότι χώρισα στην Ιταλία, κυριολεκτικά, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος “έλα βγάλε μου μια φωτογραφία”. και εκείνος έλεγε “Δε γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα την φωτογράφο, να της πληρώναμε και το ξενοδοχείο. Δεν το αντέχω αυτό να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο”, μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει».

Η πρόταση γάμου που, μάλλον, δεν θα έρθει

Από το Happy Day τη ρώτησαν και αν πρόκειται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά εκείνη έδειξε κατηγορηματική: «Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή».

Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος μετακόμισε στον Alpha όπου θα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή με τίτλο "Super Κατερίνα", μαζί με τους Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιάννη Πουλόπουλο, Χάρη Λεμπιδάκη και Κατερίνα Λένη. Στο τρέιλερ της πρεμιέρας( (13/9/2021 10πμ) που κυκλοφόρησε βλέπουμε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια με ένα πολύ διαφορετικό λουκ από αυτά που την έχουμε συνηθίσει. Ένα λουκ ανδρόγυνο που ενθουσίασε το κοινό, το οποίο εντυπωσιάστηκε και από το τρολάριασμα που έκανε η ίδια η Κατερίνα στον εαυτό της για το όλο στυλ.

«Ντύθηκα ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΑΡΑ…βάφτηκα (πιο έντονα δεν πάει 🥶), έβαλα ΟΛΑ τα μαλλιά του κόσμου, νόμιζα για λιγο πως ειμαι η …Καγιά 🤦‍♀️ ✨ αλλά ξέχασα πως …κάνω πρωινό 😜
Πειράζει ? Το θέμα είναι πως η παρέα μου κ αυτα που σας ετοιμάζουμε με την ομαδάρα μου θα είναι …super 👌🏻» και ιδού: