Δες την πολύ άβολη συνέντευξη της Jennifer Aniston

10.09.2021
Δες την πολύ άβολη συνέντευξη της Jennifer Aniston
Tο σχόλιο της ηθοποιού που έκανε τον παρουσιαστή να "παγώσει"

Μια πολύ αμήχανη συέντευξη έδωσε η Jennifer Aniston σε μια βρετανική τηλεοπτική εκπομπή, με τον παρουσιαστή να την διακόπτει και της λέει πως δεν είναι πρωινός τύπος. Η 52χρονη ηθοποιός μίλησε για 2η σεζόν της σειράς "The Morning Show", στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Reese Witherspoon.

Monica Lewinsky: Όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο Clinton στη νέα τηλεοπτική της σειρά

Όλα ξεκίνησαν όταν η Aniston ρωτήθηκε σχετικά με τη live τηλεόραση και τι έμαθε από την εμπειρία της, παρακολουθώντας την πρωινή εκπομπή "Good morning America" για να προετοιμαστεί για το ρόλο της. Εκείνη απάντησε λέγοντας πως όλοι ήταν σαν βαμπίρ, υπήρχε ησυχία στις 5 το πρωί και ξαφνικά η εκπομπή έπαιρνε εμπρός και επικρατούσε χάος.

Πριν ολοκληρώσει, ο παρουσιαστής Jermaine Jenas, τη διέκοψε και ρώτησε τη Reese Witherspoon "Reese, πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Η Jennifer μου πούλησε καλά πως δεν είναι πρωινός τύπος". Όταν η Aniston το άκουσε αυτό, πήρε μια δυσαρεστημένη έκφραση και ρώτησε τον Jermas "σου το πούλησα;", με εκείνον να απαντά "λίγο-πολύ". Τότε, εκείνη είπε "Έκλεισα καλή συμφωνία;".

Angelina Jolie: Πώς η υιοθεσία του πρώτου της γιου, Maddox, την έκανε να αλλάξει άποψη για τη μητρότητα

Την αμηχανία έσπασε η Witherspoon, η οποία απάντησε στην ερώτηση του παρουσιαστή, χωρίς να δώσει συνέχεια.

Δες το απόσπασμα: