Τζούλια Νόβα: Το φύλο του μωρού και η απάντηση στην αρνητική κριτική που δέχτηκε για μία μπλούζα

10.09.2021
Τζούλια Νόβα: Το φύλο του μωρού και η απάντηση στην αρνητική κριτική που δέχτηκε για μία μπλούζα
Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό" ήταν η εγκυμονούσα καλλονή και άνοιξε την καρδιά της για πολλά ζητήματα.

Η Τζούλια Νόβα είναι έγκυος στο πρώτο της παίδι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο [φωτό επάνω], με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν σύντομα, όπως έχουν ήδη αποκαλύψει.

Η πρόταση γάμου

Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι ιδιοκτήτης μπυραρίας στα βόρεια προάστεια και η Τζούλια είχε εκμυστηρευτεί πρόσφατα πώς έγινε η πρόταση γάμου.

«Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: "Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: "Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do», είχε πει για το πώς έγινε η πρόταση γάμου.

Η εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

Η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη ήρθε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για τον γάμο, τον περασμένο Ιούλιο. Σήμερα, καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώγου Λιάγκα η Τζούλια αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι.

«Κοντεύω 7 μηνών. Τώρα που την αισθάνομαι, αρχίζω να νιώθω πολύ όμορφα. Είναι μεγάλο ζιζάνιο, κουνιέται ασταμάτητα. Ειδικά της αρέσει πολύ όταν τρώω, ό,τι και να είναι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση στις αντιδράσεις για μία ανάρτηση

Πριν από λίγες μέρες η Τζούλια έκανε μία ανάρτηση στην οποία φορούσε μια μπλούζα με τα αρχικά πρώην Σοβιετικής Ένωσης στο στήθος. Ήταν πάμπολλά τα αρνητικά σχόλια που την ανάγκασαν να απαντήσει και δημοσίως εκείνη τη στιγμή, αλλά και σήμερα μέσα από την εκπομπή "Πρωινό".

«Δεν την φόρεσα από μόδα, καμία σχέση. Ήταν να πάω βόλτα στον Μαραθώνα με μια φίλη μου, δεν ήταν καν δική μου η μπλούζα. Είχα βάλει μακρυμάνικο αλλά έκανε ζέστη και είπα στη φίλη να μου φέρει μια άλλη μπλούζα. Μου την έφερε, την είδα. Γεννήθηκα στη Σοβιετική Ένωση και μου θύμισε την παιδική μου ηλικία. Το σκέφτηκα πολύ αθώα. Έβγαλα τη φωτογραφία και το σχόλιο που έγραψα είχε να κάνει με το μωράκι μου. Προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και μου έλεγαν να χάσω το μωρό μου που είχα στην κοιλιά μου με πολύ χυδαίο τρόπο. Ήταν απαράδεκτο, θύμωσα πάρα πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Ήταν πολύ σεξιστικά σχόλια. Δεν ασχολούμαι καν με πολιτική. Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό κάτι άλλο, ήταν αθώο. Στην κατάσταση που είμαι δεν πρέπει να θυμώνω. Πρέπει να είμαι ήρεμη» απάντησε η παρουσιάστρια.