Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η σκηνή που τη δυσκόλεψε περισσότερο στη Μάγισσα και η νονά της κόρης της

13.02.2024
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η σκηνή που τη δυσκόλεψε περισσότερο στη Μάγισσα και η νονά της κόρης της
Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show ήταν τη Δευτέρα το βράδυ η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Με χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα η Μαρκέλλα Γιαννάτου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 πριν από μερικά χρόνια και φέτος τη βλέπουμε ξανά στη Μάγισσα του ίδιου σταθμού.

Η φετινή της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν αρκετά ιδιαίτερη βέβαια καθώς ξεκίνησε έγκυος ούσα και συνεχίζει έχοντας ένα μωρό στο σπίτι.

Ως Γερακίνα Γερακάρη η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα, ξεχώρισε τη σκηνή που ουρλιάζει μόλις έχει μάθει για τον θάνατο του γιου της, του Πετρούνη.

«Δούλευα μέχρι δέκα μέρες πριν γεννήσω, σταμάτησα γιατί κόλλησα Covid. Το αστείο στο γύρισμα είναι ότι έβλεπαν στο YouTube βιντεάκια μήπως χρειαστεί να κόψουν τον πλακούντα, λέγανε ότι θα γεννούσα στο γύρισμα. Αλλά κόλλησα Covid και σταμάτησα. Δέκα μέρες μετά γέννησα και επέστρεψα στο δεκαπενθήμερο», είπε η ηθοποιός η οποία, για την ιστορία χώρισε με τον επί 14 χρόνια σύντροφό της και σκηνοθέτη και των δύο σειρών που αναφέραμε, Λευτέρη Χαρίτο, λίγους μήνες πριν γεννηθεί η κόρη τους.

Όσο για τη σειρά που τη δυσκόλεψε περισσότερο; Αυτή που η Γερακίνα μαθαίνει για τον θάνατο του Πετρούνη του μικρότερου γιου της. «Ήμουν 8 μηνών έγκυος ως Μαρκέλλα και έπρεπε να ουρλιάξω. Κανονίσαμε με τον σκηνοθέτη και ούρλιαξα μία φορά για το δικό μου πλάνο. Την πρώτη φορά που το έκανα άρχισε να κουνιέται μέσα στην κοιλιά μου η μικρή πολύ έντονα και φοβήθηκα».

Τάσος Νούσιας - Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ο Σπήλιος και η Γερακίνα της Μάγισσας σε... εξωσχολική συνάντηση

Ποια ΄ηταν η αγαπημένη της τηλεοπτική στιγμή, όμως; «Θα σου πως πού πέρασα καλύτερα» είπε η ηθοποιός και ξεχώρισε την τρίτη σεζόν στις Μέλισσες, τονίζοντας πόσο όμορφα ΄ηταν όλα εκεί ως ατμόσφαιρα και συνεργασία, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως η τηλεοπτική της κόρη, Στέλλα Ψαρουδάκη [φωτό κάτω] θα είναι και η νονά της κόρης της, στην οποία, όπως έχει ήδη αποκαλύψει, έχει δώσει δυο ονόματα, Μελία και Αφροδίτη και τη φωνάζει χαϊδευτικά Μελιώ.

89_9.png

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2024 - 17:26