Τάσος Νούσιας - Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ο Σπήλιος και η Γερακίνα της Μάγισσας σε... εξωσχολική συνάντηση

12.12.2023
Τάσος Νούσιας - Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ο Σπήλιος και η Γερακίνα της Μάγισσας σε... εξωσχολική συνάντηση
Photos: NDP Photo Agency
Η «υψηλή» συνάντηση καταγράφηκε στην επίσημη προβολή ταινίας «Καπετάν Μιχάλης» του Κώστα Χαραλάμπους που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/12 στον Δαναό.

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, «Ο Καπετάν Μιχάλης» ζωντανεύει για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη με τον Αιμίλιο Χειλάκη στον πρωταγωνιστικό (και ομώνυμο) ρόλο και ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών, μεταξύ των οποίων οι Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιώργος Γεροντιδάκης και Τζένη Καζάκου.

2-2.jpg

Κώστας Χαραλάμπους - Παναγιώτης Μπουγιούρης - Τζένη Καζάκου - Αιμίλιος Χειλάκης - Γιώργος Γεροντιδάκης - Αλέκος Συσσοβίτης

Στην πρώτη προβολή της ταινίας έδωσαν τον «παρών» πολλοί φίλοι και συνεργάτες των συντελεστών. Μεταξύ αυτών, φυσικά και η Αθηνά Μαξίμου, σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη, αλλά και η σκηνοθέτις Εύα Νάθενα, της οποίας η συγκλονιστική «Φόνισσα» προβάλλεται αυτό τον καιρό στους κινηματογράφους.

3-2.jpg

Αθηνά Μαξίμου - Εύα Νάθενα - Αιμίλιος Χειλάκης

Την πρωταγωνίστρια της ταινίας Τζένη Καζάκου στήριξαν με την παρουσία τους αμφότεροι οι γονείς της, οι οποίοι πόζαραν μαζί της όλο καμάρι.

1-2_2.jpg

Κωνσταντίνος Καζάκος - Τζένη Καζάκου - Τάνια Τρύπη

Εκεί και ο Τάσος Νούσιας με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, οι τηλεοπτικοί Σπήλιος και Γερακίνα Γερακάρη απο΄ τη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα». Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του σκηνοθέτη (και της Μάγισσας, μεταξύ άλλων) Λευτέρη Χαρίτου έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο.

4_16.jpg

Τάσος Νούσιας - Μαρκέλλα Γιαννάτου

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε, ιδού μια γεύση από το trailer.

{https://www.youtube.com/watch?v=MSuPUqBgXlg&ab_channel=VILLAGE}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.12.2023 - 16:57