Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον Matthew Perry τη μέρα που εκείνος πέθανε

12.12.2023
Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον Matthew Perry τη μέρα που εκείνος πέθανε
Η Jennifer Aniston θέλει όλος ο κόσμος να γνωρίζει πως ο Matthew Perry ήταν χαρούμενος και υγιής τον καιρό που πέθανε. «Δεν πάλευε», είπε συγκεκριμένα.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον τραγικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή και καλού της φίλου, η διάσημη ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων πως ελπίζει ο κόσμος να θυμάται τον Perry όπως ακριβώς θα ήθελε κι εκείνος: «ως κάποιος που έζησε καλά και βοήθησε άλλους».

Στο Variety μίλησε η Jennifer Aniston με αφορμή τον νέο κύκλο της σειράς The Morning show, έχοντας μάλιστα στο πλευρό της την συμπρωταγωνίστρια και πολύ καλή της φίλη, Reese Witherspoon, η οποία, μάλιστα, της κρατούσε το χέρι όσο εκείνη μιλούσε για την απώλειά της.

{https://www.instagram.com/p/C0uNZaqpQ4J/}

«Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Έμπαινε σε φόρμα. Ήταν χαρούμενος - Αυτό ξέρω», είπε με δακρυα στα μάτια η Jen. «Εκείνο το πρωί μιλούσαμε με γραπτά μηνύματα. Δεν πονούσε. Δεν πάλευε. Ήταν ευτυχισμένος», συνέχισε η Aniston τονίζοντας πως θα ήθελε ο κόσμος να γνωρίζει πως ήταν πραγματικά υγιής και γινόταν ολοένα και πιο γερός, είχε έναν συγκεκριμένο στόχο και εργαζόταν πολύ σκληρά γιατί ήταν πολύ δύσκολος. «Μου λείπει φρικτά. Σε ΄ολους μας λείπει. Φίλε, μας έκανε να γελάμε πολύ», συνέχισε!

Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου. Βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του. Ήταν μόλις 54 ετών.

Πολύς κόσμος τον αποχαιρέτησε δημόσια αλλά οι οι υπόλοιποι 5 της θρυλικής τηλεοπτικής παρέας άργησαν να το κάνουν δημόσια. Τεράστιο το σοκ. Μπορεί να εξέδωσαν μια κοινή ανακοίνωση δυο μέρες μετά τον χαμό του φίλου τους όμως μόλις χθες ξεκίνησαν να εκφράζονται ιδιωτικά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ο κύκλος του προσωπικού αποχαιρετισμού του κάθε πρωταγωνιστή της σειράς ξεκίνησε με τον Matt LeBlanc ο οποίος ήταν ο πρώτος που έσπασε τη σιωπή του την Τρίτη, ακολουθούμενος από την Courteney Cox, την Jennifer Aniston, τον David Schwimmer και ολοκληρώθηκε από τη Lisa Kudrow.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.12.2023 - 12:56