Κουραμπιέδες από χιόνι: Στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη παραβρέθηκαν και η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη τους

12.12.2023
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Κάτερίνα Γερονικολού
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Κάτερίνα Γερονικολού NDP Photo Agency
Στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε στο πλευρό του όλες τις γυναίκες της ζωής του.

«Κουραμπιέδες από χιόνι» λέγεται η ταινία που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο το Γιάννη Τσιμιτσέλη και το βράδυ της Δευτέρας (11/12) πραγματοποιήθηκε η avant premiere της με πολλούς και λαμπερούς καλεσμένους.

Πρόκειται για μια τρυφερή, οικογενειακή ταινία σε παραγωγή της Fishy productions και το σενάριο των: Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα, Αγνής και Χάρη Χιώτη. Πρωταγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέτα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος και οι μικροί: Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στρατής Ζαχαρής και Στέλλα Μουρίκη. Guests: Σοφία Φαραζή, Κατερίνα Τσάβαλου.

1_64.jpg

Μελέτης Ηλίας-Κατερίνα Γερονικολού-Στέλλα Μουρίκη-Στρατής Ζαχαρής-Αριάδνη Βελλή-Γιάννης Τσιμιτσέλης-Αλέξανδρος Αντωνόπουλο

Ιδού και το trailer της ταινίας που βγαίνει επίσημα στους κινηματογράφους στις 14 Δεκεμβρίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=LhVuY4ECmUQ&ab_channel=VILLAGE}

Στην λαμπερή εκδήλωση, λοιπόν, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, αλλά, χωρίς αμφιβολία, την παράσταση έκλεψε η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα, η οποία, φυσικά, πόζαρε όλο χαμόγελο και μαζί με τον μπαμπά της.

2_36.jpg

Η 9 ετών Εύα έφτασε στην εκδήλωση με τη μητέρα της, Βάσω Λασκαράκη και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, οι οποίοι παρακολούθησαν την ταινία και ευχήθηκαν σε όλους τους συντελεστές «Καλή επιτυχία».

3_26.jpg

Ιδού και μερικές ακόμη φωτογραφίες από τη βραδιά της avant premiere.

3-1.jpg

Μιμή Ντενίση - Γιάννης Τσιμιτσέλης - Χάρης Ρώμας - Μαριτίνα Ντενίση

1-1_1.jpg

Κωνσταντίνος Δέδες - Σοφία Αλιμπέρτη

2-1_2.jpg

Ιωάννα Μαλέσκου

5_15.jpg

Φοίβος Δεληβοριάς - Νίκος Περράκης

6_10.jpg

Σπύρος Χατζηαγγελάκης - Αθηνά Οικονομάκου - Γιάννης Τσιμιτσέλης - Μάριος Αθανασίου

Τελευταία τροποποίηση στις 12.12.2023 - 12:42