Ben Affleck: Ποια «κακή» συνήθεια του απειλεί να χαλάσει τις σχέσεις της Jennifer Lopez με την πρώην του, Jennifer Garner

Ben Affleck: Ποια «κακή» συνήθεια του απειλεί να χαλάσει τις σχέσεις της Jennifer Lopez με την πρώην του, Jennifer Garner
Οι «κακές γλώσσες» θέλουν την κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο αλλά δεν αποκλείεται να μην υπάρχει ούτε η παραμικρή δόση αλήθειας σε όσα λέγονται! Έστω!

Το πάθος του Ben Affleck με το κάπνισμα φαίνεται ότι απειλεί να δημιουργήσει κόντρα μεταξύ της νυν και της πρώην συζύγου του. Κι ενώ μέχρι τα τώρα δεδομένα η Jennifer Lopez είναι αντίθετη με τις καπνιστικές συνήθειες του Ben Affleck, πληροφορίες από τον κύκλο του ζευγαριού περιγράφουν μια εντελώς νέα κατάσταση η οποία πέρα από όλα τα άλλα, δείχνει ότι απειλούνται εντάσεις μεταξύ Lopez και Garner.

Παρά τον εξαιρετικά αυστηρό κανόνα της Lopez για την απαγόρευση αλκοόλ ή καπνίσματος στο σπίτι η προσπάθεια της να τον κάνει να κόψει το κάπνισμα, δεν είχε αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα, οι πηγές υποστηρίζουν ότι η Garner πιστεύει ότι η Lopez δεν κάνει αρκετά για να πείσει τον Affleck να σταματήσει την παλιά του συνήθεια.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι φήμες για χωρισμό, η απάντηση και η... τσίχλα!

«Η Jen και η J.Lo έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις για αυτό», είπε μια πηγή στο OK. «Η J.Lo είναι ευγνώμων που ο Ben είναι νηφάλιος και αν χρειάζεται να καπνίσει για να περάσει τη μέρα, θεωρεί ότι είναι καλύτερο από το να ξανακυλήσει στο αλκοόλ».

Ακόμα και αυτό, η Garner το βρίσκει «αηδιαστικό» και έχει θέσει σταθερά όρια στο τι θα κάνει με αυτό το ζήτημα παρουσία των 3 παιδιών τους.

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός ​​«έχει αυστηρούς κανόνες που περιμένει να ακολουθεί ο Ben, όπως το να μην ανάβει τσιγάρο με παρόντα τα παιδιά». (Και αυτός ο κανόνας παραβιάστηκε πρόσφατα όταν ο Ben εθεάθη να καπνίζει στο πολυτελές αυτοκίνητο της Lopez, με τον γιο του Samuel μέσα).

Οπότε είτε πρόκειται για άλλη μια ρήξη που συμβαίνει, είτε η Lopez και η Garner έχουν κοινές απόψεις σε κάτι που θα ήθελαν να σταματήσει ο Affleck αλλά η πρώην είναι πιο αυστηρή από τη νυν.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.12.2023 - 10:08