Η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα και το υπονοούμενο με την κούπα: «Δεν θέλω να έχω επαφές»

11.12.2023
Η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα και το υπονοούμενο με την κούπα: «Δεν θέλω να έχω επαφές»
Μία παράξενη τηλεοπτική στιγμή καταγράφηκε στο πλαίσιο της εκπομπής Super Κατερίνα και αφορά στην ίδια και τη Δανάη Μπάρκα.

Η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Θεσσαλονίκη «ανέβασε» στη συμπρωτεύουσα πολύ κόσμο από Αθήνα, μεταξύ αυτών και «επώνυμους» της εγχώριας σόουμπιζ.

Στο προφίλ της Ζέτας Μακρυπούλια, για παράδειγμα, είδαμε ότι η ηθοποιός βρέθηκε εκεί με στενούς της φίλους, όπως ο Θανάσης Αλευράς, η Ματίνα Νικολάου, η Ελευθερία Γεωργάκαινα και η Δανάη Μπάρκα.

{https://www.instagram.com/p/C0rCz2AI47X/?img_index=1}

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στο Σαββατοκύριακο και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία, μετέφερε εικόνες στο πάνελ της εκπομπής της τη Δεύτερα το πρωί, όμως όταν η συζήτηση έφτασε στο πως και δεν μίλησαν με τη Δανάη Μπάρκα που βρέθηκαν αμφότερες στο θέατρο όπου παρακολούθησαν την παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση, This is not Romeo and Juliet, εκείνη δεν έκρυψε τα συναισθήματά της και τη δυσαρέσκειά της για κάτι που είχε κάνει πριν από μερικές μέρες η παρουσιάστρια του Mega.

«Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου προσθέτοντας πως δεν χαιρετήθηκαν και ενώ αρχικά είπε πως αυτο δε σημαίνει κάτι, αμέσως μετά, προχώρησε εξηγώντας ως εξής: «Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του, “θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε”, το να πετάς υπονοούμενα με κούπες και τέτοια… Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα», είπε η παρουσιάστρια η οποία παραδέχτηκε ότι εκείνη έφταιγε για το περιστατικό με τη Φαίη Σκορδά και ζήτησε συγνώμη δημοσίως (σε αυτό αναφέρεται) αλλά «Όταν κάποιο άνθρωποι με τους οποίους έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, σε μια άτυχη στιγμή σου – γιατί έφταιγα- σου φέρονται έτσι, δε θέλω να έχω επαφές. Αυτό» ολοκλήρωσε.

Εμείς θυμίζουμως πως μετά την κόντρα που πήρε τεράστιες διαστάσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστριών, η Δανάη Μπάρκα απέφυγε να τοποθετηθεί σχετικά, όμως εμφανίστηκε κρατώντας μια κούπα της εκομπής Fay' s Time κοιτάζοντας με νόημα τον φακό [φωτό επάνω]. Δε χρειαζόταν κάτι άλλο!

Η Κατερίνα Καινούργιου, βέβαια, αναφέρθηκε και στα ρεπορτάζ που υπονόησαν ότι «κάτι τρέχει» με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα καθώς οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά στη φωτογραφία με την οποία της ευχήθηκε εκείνος για τα γενέθλία της ενώ ήταν καλεσμένος και στο πάρτι της. «Δεν θα το έκανε αυτό ποτέ η Δανάη», είπε η Κατερίνα αλλά συμπλήρωσε αμέσως «βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις». Μένει να φανεί τι ισχύει και τι όχι.

Δανάη Μπάρκα: Κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου - Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις 11.12.2023 - 15:00