Σίσσυ Τουμάση: Οι νέες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αργύρη Πανταζάρα είναι απίθανες

27.11.2023
Σίσσυ Τουμάση: Οι νέες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αργύρη Πανταζάρα είναι απίθανες
(Photos: @nikospandazaras)
Ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου παντρεύτηκαν η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας στην Κωνσταντινούπολη.

Μυστικά και όπως ακριβώς το είχαν ονειρευτεί παντρεύτηκαν τον περασμε΄νο μήνα οι δύο ηθοποιοί και ο αδελφός του γαμπρού, φωτογράφος στο επάγγελμα, ήταν εκείνος που κατέγραψε τις χαρές τους για το άλμπουμ της ζωής τους!

Στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης τελέστηκε ο (μυστικός) γάμος του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση με κουμπάρα την παιδική φίλη της νύφης, Δάφνη Παππά και ο Νικόλας Πανταζάρας ήταν ο επίσημος φωτογράφος των εκδηλώσεων.

Στον λογαριασμό του στο Instagram, λοιπόν, ο Νικόλας Πανταζάρας έχει ήδη μοιραστεί μερικές γλυκύτατες στιγμές των νεόνυμφων.

{https://www.instagram.com/p/Cz0lBPJoevx/?img_index=1}

Και τώρα έδωσε μερικές ακόμη στη δημοσιότητα, με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή νύφη, η οποία είχε επιλέξει ένα ρομαντικό δανδελένιο νυφικό AthenaV Bridal, Pronovias.

sissy_toumasi-2.jpg

sissy_toumasi-3.jpg

«Θέλαμε ο γάμος μας να γίνει στην Πόλη, ένα συμβολικό μέρος για μας, και κυρίως για τη Σίσσυ», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αργύρης Πανταζάρας σε συνέντευξη που είχαν δώσει από κοινού με τη σύζυγό του στο περιοδικό ΟΚ! εξηγώντας πως τόσο η μητέρα της νύφης όσο και η γιαγιά της είχαν γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

sissy_toumasi-5.jpg

sissy_toumasi-4.jpg

sissy_toumasi-6.jpg

sissy_toumasi-7.jpg

sissy_toumasi-8.jpg

sissy_toumasi-9.jpg

sissy_toumasi-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 27.11.2023 - 15:37