Τίτλοι τέλους για την Ελένη Μενεγάκη - Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο με το Mega

18.04.2024
Τίτλοι τέλους για την Ελένη Μενεγάκη - Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο με το Mega
Η είδηση (που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμη) θεωρείται σίγουρη και η συνεργασία της παρουσιάστριας με το Mega λήγει το καλοκαίρι.

Καιρός ζυμώσεων αυτός που «τρέχει» για τα τηλεοπτικά καθώς η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς τος το τέλος της και οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Mega και θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι τον Ιούνιο.

Οι συζητήσεις είναι πολλές και οι φήμες ήθελαν το Mega να σκέφτεται τη μετακίνηση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του καναλιού, εκεί όπου άρχισαν όλα για εκείνη.

{https://www.instagram.com/p/CzbOaQlNEV9/}

Χωρίς κάτι να έχει ακουστεί επίσημα ακόμη, οι πληροφορίες θέλουν την Ελε΄νη αφενός να προτιμά να παραμείνει στη μεσημεριανή της ώρα όμως τελικά το σημείο όπου διαφώνησαν οι δύο μεριές έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και όχι με την εκπομπή αυτή καθαυτή.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε γενέθλια: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και μια απορία on camera

Φαίνεται, λοιπόν πως η εκπομπή θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου όταν λήγει και το συμβόλαιο της παρουσιάστριας ενώ το «διαζύγιο» λέγεται ότι ήταν κάτι παραπα΄νω από βελούδινο. Η δε Ελε΄νη φέρεται αμέσως να ενημέρωσε η ίδια τους συνεργάτες της για τις εξελίξεις και, φυσικά, όταν έρθει η ώρα θα κάνει το ίδιο και με τους τηλεθεατές της, όπως κάνει σταθερά εδώ και 30 χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/C1151WhNC47/?img_index=1}

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται, όμως φαίνεται ότι θεωρείται σίγουρο πως θα έρθουν. Η Ελένη φεύγει από το Mega ύστερα από τρία χρόνια. Οι φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μένει επίσης να επιβεβαιωθούν, σε επόμενο χρόνο, φυσικά.

Λάουρα Λάτσιου σε Ελένη Μενεγάκη: "Πώς ζεις αυτή τη ζωή μαμά; Να μην είσαι καμία στιγμή ελεύθερη"

Προς το παρόν, όλα συνεχίζουν ως έχουν μέχρι νεωτέρας.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2024 - 09:21