Στέφανος Κορκολής: «Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω

22.04.2024
Στέφανος Κορκολής: «Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
Σε μια ιδιαίτερα προσωπική εξομολόγηση προχώρησε δημόσια ο Στέφανος Κορκολής.

Στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε την Κυριακή ο Στέφανος Κορκολής μαζί με τη στενή συνεργάτιδά του των τελευταίων ετών, Σοφία Μανουσάκη. Ο δημοφιλής μουσικός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο πλαίσιο της οποίας μίλησε για την πολύχρονη καριέρα του, αλλά και για τη μάχη που δίνει ακόμη με τον καρκίνο.

«Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κορκολής συμπληρώνοντας: «Κάνω θεραπείες κατά καιρούς και όσο ο καιρός περνάει και δεν έχεις συμπτώματα, τόσο καλύτερα. Κοντεύω τα δέκα χρόνια τώρα. Πάντα έχεις την αίσθηση ότι δεν θα συμβεί σε εσένα και γω ανήκω επίσης στην κατηγορία πολλών που δεν δίνουμε σημασία σε ένα σύμπτωμα, το περνάμε στο ντούκου και δεν πάμε στον γιατρό».

Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής: «Ο καρκίνος κάθε τόσο με ξαναθυμάται»

«Δεν πάω στον γιατρό για ένα σύμπτωμα, εγώ τουλάχιστον, γιατί φοβάμαι μην μου πει ότι έχω κάτι. Είναι αυτό το περίεργο δηλαδή συναίσθημα που έχει ενώ μπορεί να πας στον γιατρό, να σου βρει κάτι στην αρχή του, να στο τελειώσει και να γλιτώσεις από πολλά βάσανα. Στη δική μου περίπτωση, όταν το έμαθα, το έμαθα πάρα πολύ άγαρμπα. Ο δικός μου γιατρός δεν θα σου ωραιοποιήσει τίποτα, θα σου πει ακριβώς τα πράγματα και καλά κάνει. Έχω ξαναπεί ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλάζει όλη η ζωή σου, αλλάζει το σύμπαν. Αφού έκανα την πρώτη επέμβαση, που είχε πολύ πόνο και τις πρώτες μου χημειοθεραπείες, μετά άρχισα να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Κορκολής.

{https://www.youtube.com/watch?v=-ysFK97NhjU&t=2s&ab_channel=%CE%A4%CE%95%CE%A4-%CE%91-%CE%A4%CE%95%CE%A4%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%A1%CE%A5%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%9F%CE%A3}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.04.2024 - 13:22