Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής: «Ο καρκίνος κάθε τόσο με ξαναθυμάται»

13.11.2020
Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής: «Ο καρκίνος κάθε τόσο με ξαναθυμάται»
Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο Στέφανος Κορκολής.

Ο τραγουδιστής αναμένεται να εμφανιστεί στην εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» αυτό το Σάββατο στις 21:00. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περιπέτειά του με τον καρκίνο. Όπως είπε, τα χειρουργεία δεν σταματάνε, ανά τόσο τον ξαναθυμάται…

«Μίλησα δημόσια σε μία εκδήλωση καρκινοπαθών στην Κρήτη, όπου με είχαν προσκαλέσει για να κάνω μία συναυλία για τους ανθρώπους που έχουν αυτή την ασθένεια. Όταν έκανα τη συναυλία ήταν μόλις είχα πάθει κι εγώ. Έτυχε κάποιος να το τραβήξει αυτό και επειδή ήταν μια περίοδος που δεν είχαν ειδήσεις και έπαιξε. Βεβαίως, μετά όταν ρωτήθηκα όπως ήταν αναμενόμενο απάντησα. Δεν θέλω να ξορκίζουμε τα πράγματα, δεν κάνει.

Ήμουν μια περίπτωση χειρουργήσιμη. Τα χειρουργεία δεν σταματάνε, ανά τόσο με ξαναθυμάται και πάμε… Δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι είναι σαν κι εμένα, δεν πάμε εύκολα στον γιατρό να κοιταχτούμε, δεν κάνουμε τσεκ απ. Το ανακάλυψα βάσει συμπτωμάτων. Το τσιγάρο που δημιούργησε το πρόβλημα. Το δεύτερο είναι η πρόληψη. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος για τον εαυτό του», είπε ο Στέφανος Κορκολής.

Δείτε το βίντεο: