"Έχω κάνει σεξ έξω από νεκροταφείο και κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου"

13.11.2020
"Έχω κάνει σεξ έξω από νεκροταφείο και κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου"
Ποια ηθοποιός έκανε αυτήν την...πικάντικη αποκάλυψη;

Η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, μιλώντας μεταξύ άλλων και για προσωπικά της θέματα.

Δες και αυτό: Διονύσης Σχοινάς: "Ήμουν στο σπίτι με το παιδί και είδα από την κάμερα την Καίτη να μπαίνει μαζι με τέσσερις τύπους με όπλα" [video]

Η εκκεντρική ηθοποιός έκανε μερικές αποκαλύψεις για τα ερωτικά της, αποκαλύπτοντας πως σε μικρότερη ηλικία, είχε κάνει σεξ σε δυο πραγματικά ασυνήθιστα σημεία. "Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, εκεί που είναι η παλιά Βουλή. Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Μετά απ’ όλες αυτές τις εμπειρίες, πλέον θεωρώ ότι το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο", είπε η ίδια.

Αυτό το είδες; Ιωάννα Τούνη: Το περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Επίσης, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της συνέβη πριν χρόνια με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Όπως η ίδια είπε, όταν ήταν μαζί, εκείνος την απάτησε και η ίδια το είχε μάθει. Όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, στην κηδεία του την πλησίασε η γυναίκα με την οποία την είχε απατήσει.

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη της: