Τα 3 ζώδια που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη σε μια σχέση ανάλογα με το δικό σου ζώδιο (Μέρος Β’)

15.03.2022
Τα 3 ζώδια που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη σε μια σχέση ανάλογα με το δικό σου ζώδιο (Μέρος Β’)
H αστρολογία έχει την απάντηση και στο αιώνιο ερώτημα «Πώς ξέρω με ποιον ταιριάζω;». Παρακάτω θα δεις τα 3 ζώδια που συνήθως ταιριάζουν με το δικό σου και έχουν όλες τις (αστρολογικές) προδιαγραφές για να σε κάνουν ευτυχισμένη σε μια σχέση.

Ζυγός

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος ή ο Λέων.

Η συναναστροφή είναι το αγαπημένο σου χόμπι και τείνεις να είσαι το πιο δημοφιλές άτομο όπου κι αν πας. Ως χόμπι, επιλέγεις αυτούς που είναι γεμάτοι ομορφιά, χαρίσματα και γοητεία κάνοντας αυτά τα τρία ζώδια τέλεια για εσένα. Αν λείπει κάτι από αυτά, θα τα βρεις βαρετά και θα αποχωρήσεις από τη σχέση αρκετά σύντομα.

Σκορπιός

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Σκορπιός, ο Καρκίνος ή ο Ιχθύς.

Αναζητώντας συνεχώς την επόμενη περιπέτεια, πρέπει να ψυχαγωγείσαι για να μη βαρεθείς. Φοβάσαι θανάσιμα μην πέσεις στη μονοτονία και τις θλιβερές ρουτίνες, επομένως χρειάζεσαι έναν σύντροφο που θα κάνει τη ζωή τόσο συναρπαστική για εσένα όσο και για εκείνον.

Τοξότης

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Δίδυμος, ο Κριός ή ο Τοξότης.

Ως γεννημένη περιπλανώμενη και λάτρης των ταξιδιών, δεν θα κολλήσεις με κανέναν που σε κρατά σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Η μεγαλύτερη επιθυμία σου είναι να είσαι ελεύθερη να εξερευνήσεις όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα άτομο που είναι τόσο ενθουσιώδες όσο εσύ για να βγείτε μαζί έξω και να βρείτε μια νέα περιπέτεια.

Αιγόκερως

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Ταύρος, η Παρθένος ή ο Καρκίνος.

Αν και είσαι υπέροχη στην οργάνωση, αυτό σημαίνει επίσης ότι έχεις μια πολύ απασχολημένη ζωή. Με όλα τα μεγάλα σου όνειρα ανοιχτά, συχνά καταλήγεις να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να αντιμετωπίσεις. Το έτερο ήμισυ πρέπει να διασφαλίσει ότι πατάς σε στέρεες βάσεις, ώστε να μην έχεις κακή κατάληξη με όλα αυτά που έχεις να κάνεις.

Υδροχόος

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Δίδυμος, ο Κριός ή ο Ζυγός.

Γνωστή για την εκπληκτική σου σκέψη, είσαι ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο για να σε κάνουν παρέα. Δυστυχώς, δεν μπορείς να πεις το ίδιο για τα περισσότερα από τα άτομα που συναντάς και έτσι πρέπει να βρεις έναν σύντροφο που να είναι τόσο έξυπνος όσο εσύ. Εάν δεν μπορεί να κρατήσει την εστίασή σου σε αυτό, θα καταλήξεις να τον αφήσεις αρκετά σύντομα.

Ιχθείς

Οι τέλειοι συνδυασμοί θα ήταν ο Παρθένος, Καρκίνος ή Σκορπιός.

Αυτό που πραγματικά θέλεις είναι κάποιος που καταλαβαίνει την ευαισθησία σου και είναι πρόθυμος να σε φροντίσει. Ως κάποια που δεν είναι γνωστή για την ψυχική της δύναμη, εναπόκειται στον σύντροφό σου να σηκώσει το βάρος και να σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου από τον λαβύρινθο των θεμάτων που πάντα φαίνεται να μπλέκεις.