Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

11.05.2019
Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο
Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού και του Ταύρου. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Δίδυμος συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Δίδυμου με...

Κριό: Υπάρχουν προκλήσεις όπου ο Κριός πράττει και ο Δίδυμος σκέπτεται. Χρειάζονται αμοιβαία αγάπη και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Ταύρο: Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι εξωστρεφείς και να φλερτάρουν και ο Ταύρος μπορεί να είναι μαζεμένος και σταθερός. Σπάνια αυτά τα δύο ζώδια προσελκύουν το ένα το άλλο, αλλά φυσικά, τίποτα δεν είναι έξω από το πεδίο της δυνατότητας.

Δίδυμο: Οι Δίδυμοι μπορούν να ζούνε μαζί ευτυχισμένοι. Υπάρχει πάντα κάτι για να τους κρατήσει σε ενδιαφέρον. Πολύ κέφι!

Καρκίνο: Γενικά, οι αξίες είναι διαφορετικές για αυτά τα δύο ζώδια, γεγονός που μπορεί να αποκλείσει μια παθιασμένη σχέση με διάρκεια ζωής. Αλλά, αν σχηματιστεί μια ισχυρή φιλία, μπορούν να ξεπεράσουν σχεδόν τα πάντα.

Λέοντα: Κατά γενικό κανόνα, ο Δίδυμος προτιμά να είναι στο παρασκήνιο και ο Λέοντας στην κεντρική σκηνή, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει μια ασυμβατότητα, αλλά μπορεί επίσης να συμπληρώσει ο ένας τον άλλον. Εάν υποστηρίζουν μεταξύ τους τα οράματα τους, μπορεί να λειτουργήσει.

Παρθένο: Υπάρχει μια σχέση με την τελειότητα και οι δύο αναζητούν τη γνώση. Ωστόσο, ο Δίδυμος αγαπά την ελευθερία και ο Παρθένος την αφοσίωση.

Ζυγό: Υπάρχει καλή κατανόηση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων του αέρα. Με πολλή γοητεία, δουλεύουν σκληρά για να διατηρήσουν την αρμονική ένωση.

Σκορπιό: Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη ένωση. Ο Δίδυμος είναι από τη φύση του μυστηριώδης και ο Σκορπιός μισεί τα μυστικά. Εάν η εμπιστοσύνη διαρραγεί, θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν οι σχέσεις.

Τοξότη: Οι πνευματικές επιδιώξεις, η ελευθερία έκφρασης και ο προσωπικός χώρος προσελκύει αυτά τα ζώδια. Είναι μια φωτισμένη σχέση.

Αιγόκερω: Ο Δίδυμος είναι χαλαρός και ο Αιγόκερως είναι απασχολημένος και αυτή είναι μια βασική διαφορά στην ενέργεια. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον και ίντριγκα.

Υδροχόο: Αυτά τα δύο ζώδια του αέρα μπορούν να κολλήσουν μαζί περπατώντας κατά μήκος της πορείας της ζωής, ανεξάρτητα από το πού μπορεί να φθάσουν. Μια μαγική σύνδεση!

Ιχθείς: Αυτή είναι μια εξαιρετικά συμβατή πνευματική σύνδεση. Ωστόσο, υπάρχει ανάγκη για συμβιβασμό για να διαρκέσει η αγάπη.