Είσαι Καρκίνος; Δες πώς τα πας ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

13.05.2019
Είσαι Καρκίνος; Δες πώς τα πας ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια
Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού, του Ταύρου και του Δίδυμου. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Καρκίνος συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Καρκίνου με...

Κριό: Ο Καρκίνος κυριαρχείται από τη Σελήνη και μπορεί συχνά να είναι πολύ ευαίσθητος για τον Κριό, λαμβάνοντας τα σχόλια και τις ενέργειές του πολύ σοβαρά. Υπάρχουν ανάγκες και στις δύο πλευρές.

Ταύρο: Λίγο λίγο, οι δύο αυτοί αποκαλύπτουν περισσότερο τον εαυτό τους ο ένας στον άλλο και μπορούν να οικοδομήσουν μια βαθιά σχέση αγάπης. Η ομορφιά και η καλή ζωή είναι στοιχεία που μπορούν να φτάσουν τη σχέση μακριά.

Δίδυμο: Γενικά, οι αξίες είναι διαφορετικές για αυτά τα δύο ζώδια, οι οποίες μπορούν να αποκλείσουν μια παθιασμένη σχέση διάρκειας ζωής. Αλλά, αν σχηματιστεί μια ισχυρή φιλία, μπορεί να ξεπεράσει σχεδόν τα πάντα.

Καρκίνο: Οι δύο Καρκίνοι μπορούν να κάνουν αγκαλίτσες όλο το χρόνο. Τους αρέσει να διασκεδάζουν, να φτιάχνουν το σπίτι τους, να ψωνίζουν και να κάνουν οτιδήποτε χλιδάτο. Μια ακλόνητη σχέση, όπου υπάρχει συναισθηματική και υλική ασφάλεια.

Λέοντα: Αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει, αλλά όχι χωρίς συμβιβασμούς. Ο Λέων είναι σαφώς το αφεντικό, αλλά ο Καρκίνος θα έχει συχνά τον τελευταίο λόγο. Μια ειλικρινής αγάπη μπορεί να ξεπερνά οποιαδήποτε πρόκληση.

Παρθένο: Όταν υπάρχει αγάπη και έλξη, αυτή είναι μια εξαιρετικά σταθερή σχέση. Και οι δύο έχουν ισχυρές αξίες και δεν παίρνουν ελαφριά τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες τους.

Ζυγό: Αυτά τα δύο ζώδια μπορούν είτε να εκτοξεύσουν είτε να συνθλίψουν ο ένας τον άλλον. Και οι δύο έχουν μια αγάπη για τον πολιτισμό και την ομορφιά και όταν οι κόσμοι τους ευθυγραμμίζονται, μπορεί η σχέση να λειτουργήσει.

Σκορπιό: Αυτά τα δύο ζωδια του νερού μιλάνε την ίδια γλώσσα. Αγάπη, πάθος και lifestyle. Ένας βαθύς δεσμός φροντίδας και αμοιβαίας υποστήριξης. Αφιερωμένοι!

Τοξότη: Μπορεί να υπάρξουν διαφορές και όταν τα καβούρια τραυματίζονται κλείνονται στο κέλυφος και μερικές φορές δεν ξαναβγαίνουν ποτέ. Θα χρειαστεί να γίνουν συμβιβασμοί και μια ισχυρή φιλία είναι μια καλή βάση.

Αιγόκερω: Αντίθετα ζώδια αλλά και τα δύο δείχνουν κατανόηση και σεβασμό. Αν δεν υπάρχει υπερβολική παρέμβαση μεταξύ τους, αυτός είναι ένας αισιόδοξος συνδυασμός.

Υδροχόο: Ο Καρκίνος αισθάνεται με την καρδιά του και ο Υδροχόος σκέφτεται με το μυαλό του. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά υπάρχουν προκλήσεις μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων.

Ιχθείς: Και τα δύο ζώδια νερού. υπάρχει μια φυσική και όμορφη πνευματική σύνδεση. Είναι αγάπη μεταξύ αδελφών ψυχών που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.