Είσαι Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

09.05.2019
Είσαι Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις
Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου. Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Ταύρος συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Ταύρου με...

Κριό: Μπορεί να είναι απογοητευτικός συνδυασμός. Οι ενέργειές τους είναι διαφορετικές και κινούνται με διαφορετικό ρυθμό. Αλλά υπάρχει ρομαντισμός και πάθος, κάτι που μπορεί να τους κρατήσει να επιστρέφουν ο ένας στον άλλο.

Ταύρο: Δύο ερωτικά ζουζουνάκια! Άνετοι και αγαπημένοι. Κατά καιρούς δεν χρειάζονται καν κάποιον άλλο. Εάν λειτουργήσει, μπορεί και να διαρκέσει μια ζωή.

Δίδυμο: Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι θορυβώδεις και να φλερτάρουν και ο Ταύρος να είναι υποτονικός και σταθερός. Σπάνια τα δύο αυτά ζώδια αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αλλά, φυσικά, τίποτα δεν είναι έξω από το πεδίο της δυνατότητας.

Καρκίνο: Σιγά σιγά, οι δύο αυτοί αποκαλύπτουν περισσότερο τον εαυτό τους ο ένας στον άλλο και μπορούν να οικοδομήσουν μια βαθιά ερωτική σχέση. Η ομορφιά και η καλή ζωή είναι υποθέσεις που ενδιαφέρουν και τους δύο.

Λέοντα: Υπάρχει έλξη μεταξύ αυτών των δύο, αλλά το πρόβλημα ξεκινάει όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουν, ποιος από αυτούς θα πάρει το προβάδισμα.

Παρθένο: Αυτά τα ζώδια της γης έχουν πολλά κοινά και κατανοούν ο ένας τον άλλον. Μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες αξίες. Τέλεια!

Ζυγό: Πρέπει να ζούμε τη ζωή μας και κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα από αυτά τα δύο ζώδια που έχουν την Αφροδίτη ως κυβερνήτη. Στο τέλος, η ζωή είναι για την αρμονία και την ισορροπία. Το καταλαβαίνουν!

Σκορπιό: Αντίθετα ζώδια. Κάποιες σχέσεις επιτυγχάνουν και κάποιες όχι. Αυτό μπορεί να ταιριάξει στην κατηγορία αυτών των σχέσεων αγάπης-μίσους. Μπορεί να είναι ηλεκτρισμένη σχέση, αλλά και ταραχώδης.

Τοξότη: Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά αυτοί οι δύο είναι σε διαφορετικά μονοπάτια. Για να κάνουν κλικ μεταξύ τους, χρειάζονται κατανόηση και ευαισθησία.

Αιγόκερω: Αγάπη, θαυμασμός, σεβασμός και κατανόηση. Μαζί για πάντα!

Υδροχόο: Μπορεί να διδάξει ο ένας τον άλλον σε μεγάλο βαθμό, αλλά η αγάπη δεν είναι δεδομένη. Στον Υδροχόο αρέσει να είναι υπερβολικός στις αντιδράσεις του ενώ ο Ταύρος από την άλλη πλευρά είναι πάντα σταθερός.

Ιχθείς: Ρομαντικοί στην καρδιά, αυτοί οι δύο μπορούν να μοιράζονται μια βαθιά και διαρκή αγάπη. Είναι αγάπη άνευ όρων που ενθαρρύνει τον καθένα τους να κάνει το καλύτερο.