Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το Φεγγάρι των Λουλουδιών

05.05.2023
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το Φεγγάρι των Λουλουδιών
H εποχή του Ταύρου είναι συνήθως άνετη και cool ωστόσο υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης στον ορίζοντα που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει κάποια δυσκολα συναισθήματα.

Ενώ όλοι θα το βιώσουν αυτό σε κάποιο βαθμό, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη σεληνιακή έκλειψη της 5ης Μαΐου (γνωστή και ως το Φεγγάρι των Λουλουδιών) θα κληθούν να εξαλείψουν τυχόν καταπιεσμένα συναισθήματα που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Δες παρακάτω πώς τα σταθερά ζώδια αναμένεται να επηρεαστούν από την πανσέληνο-σεληνιακή έκλειψη αυτού του μήνα:

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο των Λουλουδιών

Ταύρος

Αυτός ο μήνας θα είναι έντονος για τις σχέσεις σου, Ταύρε. Ενώ όλα τα βλέμματα θα παραμείνουν σίγουρα πάνω σου αυτή την περίοδο, οι ρομαντικές σου σχέσεις θα τονιστούν καθώς η έκλειψη του Μαΐου ξετυλίγεται στον έβδομο Οίκο σου. Τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσεις τυχόν φόβους ή μειονεκτήματα που σε εμπόδιζαν να βιώσεις αληθινή οικειότητα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφήσεις ένα άτομο να φύγει.

Λέων

Στις 5 Μαΐου, η έκλειψη του Σκορπιού ρίχνει φως στο σπίτι και τον ιδιωτικό σου κόσμο, ζητώντας σου να αφήσεις κάθε φόβο ή ανησυχία σχετικά με την κατοικία, την κατάσταση διαβίωσης ή τους συγγενείς σου. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να τα βρεις με ένα μέλος της οικογένειας ή να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από κάτι που δίστασες να αφήσεις πίσω. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι καιρός να απαλλαγείς από τυχόν υπολειπόμενα συναισθήματα που έχουν τις ρίζες τους στο άγχος για τη φύση του οικιακού σου περιβάλλοντος.

Ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα του 2023 για κάθε ζώδιο

Σκορπιός

Αυτή η έκλειψη έχει το όνομά σου παντού, Σκορπιέ και φέρνει στην επιφάνεια τα μέρη του εαυτού σου με τα οποία δεν είσαι πλέον σε ευθυγράμμιση. Αν και αυτή η διαδικασία δεν θα είναι άνετη, θα σου επιτρέψει να αντιμετωπίσεις επιτέλους τον εαυτό σου με έναν αληθινό, αυθεντικό τρόπο. Όχι άλλη απόκρυψη. Έχεις την τάση να ταυτίζεσαι βαθιά με τους αγώνες και τις προκλήσεις του παρελθόντος σου και αυτή η έκλειψη ζητά να τα αφήσεις να φύγουν, προκειμένου να εξελιχθείς στον καλύτερο εαυτό σου.

Υδροχόος

Στις 5 Μαΐου, καλείσαι να αφήσεις να φύγουν τυχόν καταπιεσμένα συναισθήματα στην καριέρα και την επαγγελματική σου ζωή, Υδροχόε. Ενώ επιδιώκεις να διατηρήσεις άφθονο έλεγχο σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου, υπάρχει κάτι εδώ που σε εμποδίζει να εξελιχθείς. Είτε πρόκειται για φόβο αλλαγής, επιτυχίας ή αποτυχίας, η επαγγελματική σου ζωή αλλάζει τώρα και είναι σημαντικό να αφήσεις τα κεφάλαια να κλείσουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.05.2023 - 09:04