Ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο και θα επηρεάσει 4 ζώδια για έναν χρόνο

15.05.2023
Ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο και θα επηρεάσει 4 ζώδια για έναν χρόνο
Στην αστρολογία, ο πλανήτης που μπορεί να δώσει τη μεγαλύτερη θετική στροφή στα πράγματα, είναι ο Δίας. Αυτός ο γίγαντας είναι κάτι περισσότερο από απλώς ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα. Είναι ένας εμπνευσμένος δάσκαλος που μας δείχνει πώς να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά μας.

Ο Δίας χρειάζεται περίπου 12 χρόνια για να περιστραφεί γύρω από τον ήλιο, πράγμα που σημαίνει ότι περνάει περίπου ένα χρόνο κινούμενος σε κάθε ζώδιο. Και όταν ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου, θα ξεκινήσει κάτι απίστευτο.

Εάν ανήκεις σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον Δία στον Ταύρο στη διαδρομή του από το 2023 έως το 2024, είναι βέβαιο ότι σε περιμένει μια αξέχαστη περιπέτεια.

Ταύρος

Ετοιμάσου, Ταύρε, γιατί πρόκειται να δεις μεγάλη ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν ο Δίας εισέρχεται στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, ανοίγει δρόμους που στο παρελθόν ήταν αποκλεισμένοι και αποκαλύπτει ευκαιρίες που ονειρευόσουν από καιρό. Πέρασες τον περασμένο χρόνο με τον Δία να είναι αδρανής στον πνευματικό και ενδοσκοπικό δωδέκατο Οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να αγκαλιάσεις τη μοναξιά, τον προβληματισμό και την επανασύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Ποια είναι η σχέση σου με τον ύπνο σύμφωνα με το ζώδιο σου

Λέων

Είσαι έτοιμη για κομπλιμέντα, Λιονταρίνα; Θα έπρεπε να είσαι. Ο Δίας πέρασε τον περασμένο χρόνο διασχίζοντας τον εκτεταμένο ένατο Οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να αγκαλιάσεις την ανώτερη μάθηση και τις βαθύτερες φιλοσοφίες ζωής. Το πιθανότερο είναι ότι έχεις αφιερώσει χρόνο διαβάζοντας, ταξιδεύοντας και βιώνοντας νέα πράγματα. Όλα όσα έμαθες σε έχουν προετοιμάσει για μια κίνηση που αλλάζει το παιχνίδι στην καριέρα σου. Όταν ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο, θα ευλογήσει τον δέκατο Οίκο της καριέρας σου με αφθονία, ανάπτυξη και ευημερία. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να πάρεις μια επαγγελματική πορεία πιο σοβαρά από ποτέ.

Σκορπιός

Μόλις ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο, θα δώσει πρόσθετη σημασία στις σχέσεις σου και στους σημαντικούς ανθρώπους του κύκλου σου. Για τους επόμενους 12 μήνες, ο Δίας θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών, των συμμάχων, των εχθρών, των πρώην και των νυν, προτρέποντάς σε να αγκαλιάσεις μια βαθύτερη προσδοκία στις σχέσεις σου. Είναι ώρα να σκεφτείς εάν λαμβάνεις πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι από τις συνδέσεις που επιλέγεις να καλλιεργήσεις.

Ποιο είναι το σημείο του σώματος κάθε ζωδίου που είναι ευαίσθητο στο ερωτικό παιχνίδι

Υδροχόος

Ετοιμάσου, γιατί ο Δίας στον Ταύρο θα φροντίσει η καρδιά σου να μεγαλώσει 10 φορές. Για τον επόμενο χρόνο, ο Δίας θα ποτίσει τις ρίζες του τέταρτου Οίκου του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ενθαρρύνοντάς σε να καλλιεργήσεις την προσωπική σου ζωή με την αφοσίωση που πραγματικά αξίζει. Προετοιμάσου για απροσδόκητες ευκαιρίες που θα ευνοήσουν τους οικιακούς σου χώρους και θα ενισχύσουν τις οικογενειακές σου σχέσεις. Είτε η οικογένειά σου είναι επιλεγμένη είτε δεδομένη, ο Δίας στον Ταύρο είναι μια διέλευση που θα σου δείξει ποια είναι, ήταν και ποια γίνεται η οικογένειά σου.