Ο Δίας έγινε ανάδρομος και σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα - Μην τη χάσεις

06.09.2023
Ο Δίας έγινε ανάδρομος και σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα - Μην τη χάσεις
Ο Δίας ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στις 4 Σεπτεμβρίου, η οποία και θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου. Σε αυτή την περίοδο θα κληθείς να αναθεωρήσεις τις ελπίδες, τα όνειρα και τα ιδανικά που καλλιεργούσες μέχρι τώρα.

Είναι μια ευκαιρία να αλλάξεις την οπτική σου γύρω από τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τις ανάγκες σου. Μπορεί να σου ζητηθεί να αναθεωρήσεις υπερβολικές συμπεριφορές ή την επιθυμία να επιδοθείς σε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι. Μπορεί να ξανασκεφτείς τα όνειρά σου, προκειμένου να διασφαλίσεις ότι ευθυγραμμίζονται με το σημείο στο οποίο βλέπεις τον εαυτό σου μακροπρόθεσμα. Αν και η πίστη σου μπορεί να δοκιμαστεί τώρα, θα απλοποιήσει καταστάσεις και θα σου επιτρέψει να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά χρειάζεσαι για να ζήσεις μια ικανοποιητική ζωή.

Θέλεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στον εαυτό σου; Απαλλάξου από αυτές τις 5 συνήθειες

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή τους, αν δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις μια θετική προοπτική τελευταία, ο λόγος μπορεί να είναι μερικά αστρολογικά γεγονότα. Ο ήλιος που ταξιδεύει μέσα από το παραγωγικό και ρεαλιστικό ζώδιο του Παρθένου είναι ο κύριος ένοχος, καθώς αυτή η εποχή του χρόνου έχει να κάνει με το να δίνεις προτεραιότητα στη λογική, την επίλυση προβλημάτων και την κριτική σκέψη. Να αναφέρουμε επίσης ότι η φετινή σεζόν της Παρθένου κυβερνάται από τον ανάδρομο Ερμή, μια διέλευση διαβόητη για την πρόκληση κρίσεων κακής επικοινωνίας, καθυστερημένων σχεδίων και γενικής σύγχυσης.

Με τόση αβεβαιότητα, είναι κατανοητό ότι μπορεί να μην αισθάνεσαι τόσο χαρούμενη, ειδικά με τον Δία να έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Ως πλανήτης της αφθονίας, της τύχης και της καλής τύχης, ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού συστήματος είναι υπεύθυνος για να κρατά τους πάντες ανεβασμένους και εμπνευσμένους. Ωστόσο, καθώς ο ετήσιος ανάδρομος Δίας ξεδιπλώνεται, η ικανότητα κάθε ζωδίου να ονειρεύεται, να φιλοδοξεί και να αγκαλιάζει μια αισιόδοξη νοοτροπία, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με κάποιες αντιξοότητες.

"Εγώ αποφασίζω ποια είμαι και πώς θέλω να ζήσω" - Εσύ πόσο καλά ξέρεις τον εαυτό σου;

Ως ένας από τους πιο αργά κινούμενους πλανήτες στην αστρολογία, ο Δίας γίνεται ανάδρομος κάθε χρόνο, για περίπου τέσσερις μήνες. Ωστόσο, φέτος είναι η πρώτη φορά για εδώ και περισσότερα από 12 χρόνια, που ο γίγαντας του φυσικού αερίου θα σταθμεύσει ανάδρομα στο σταθερό ζώδιο της γης του Ταύρου, υπογραμμίζοντας μια περιοχή του γενέθλιου χάρτη σου που δεν έχει βιώσει αυτό το είδος αναθεώρησης εδώ και αρκετό καιρό.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2023 - 12:04