Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανό να τερματίσουν τις σχέσεις τους μέσα στον Σεπτέμβριο

08.09.2023
Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανό να τερματίσουν τις σχέσεις τους μέσα στον Σεπτέμβριο
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας όπου συνήθως παίρνουμε κρίσιμες αποφάσεις για να τερματίσουμε αυτό που ξέρουμε καλά ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί. Δεν είναι ότι δεν του δώσαμε μια ευκαιρία. Το κάναμε. Και αυτό που μας έδειξε αυτή η ευκαιρία είναι ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τη σχέση που μας πνίγει.

Είναι θέμα επιβίωσης και όχι απλώς μια ανατρεπτική στιγμή στη ρομαντική μας ιστορία. Φθάνει λοιπόν η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε πίσω κάποιους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας και αυτό θα συμβεί για τα τέσσερα παρακάτω ζώδια, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Πώς να ξεπεράσεις πιο εύκολα μια σχέση που τελείωσε, σύμφωνα με τη συμβουλή ενός ψυχολόγου

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Δία σου δίνει όλη τη δύναμη που χρειάζεσαι ακριβώς στα μέσα του μήνα και θα τη χρησιμοποιήσεις για να βάλεις σιγά σιγά στον σημερινό σου ρομαντικό σύντροφο, την ιδέα του χωρισμού. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις ή πώς θα αντιδράσει σε τέτοιες ειδήσεις, αλλά έχεις ξεπεράσει το σημείο χωρίς επιστροφή. Χρειάζεσαι αυτό για να τελειώσει, γιατί από χαρούμενη και αισιόδοξη, έχεις γίνει ανήσυχη και απελπισμένη και η θλίψη που νιώθεις συνεχίζοντας αυτή τη σχέση, αρχίζει να επηρεάζει άλλους τομείς της ζωής σου... και αυτό δεν είναι καλό.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Παρθένο ξεκινά την κίνηση για εσένα και σε οδηγεί σε ένα μέρος όπου ξέρεις ότι δεν μπορείς να κοιτάξεις πίσω. Εσύ και ο ερωτικός σου σύντροφος έχετε κάνει πολύ δρόμο μαζί, αλλά τα πράγματα έχουν ξεθωριάσει τόσο πολύ που νιώθετε σαν να μην έχετε πια τίποτα κοινό.

Αυτό που συμβαίνει τον Σεπτέμβριο του 2023 για εσένα, είναι ότι έχεις βρει κάτι νέο να απασχολεί τον χρόνο και το μυαλό σου και σημαίνει περισσότερα για εσένα να ακολουθήσεις αυτό το όνειρο παρά να μείνεις και να ποτίσεις το «νεκρό φυτό» που είναι η παρούσα σχέση σου.

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο να ξεπεράσουν έναν χωρισμό

Τοξότης

Αυτό που νιώθεις είναι ότι η σχέση στην οποία ήσουν έχει έρθει σε αδιέξοδο και ενώ ήσουν εντάξει με την προσπάθεια να την κάνεις να λειτουργήσει, κατέληξες στο συμπέρασμα ότι κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Σταμάτησες να είσαι ερωτευμένη με τον σύντροφό σου και νιώθεις ότι έχει την ίδια έλλειψη συναισθημάτων και για σένα.

Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη εδώ, μόνο η τολμηρή αλήθεια που σε κοιτάζει κατάματα και σου λέει ότι δεν έχει πια νόημα να μείνετε μαζί.

Υδροχόος

Υπάρχει πολλή άγρια ​​και αδάμαστη ενέργεια σε εξέλιξη τον Σεπτέμβριο του 2023. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, να συμβαίνουν ταυτόχρονα, θα μάθεις μια πολύ πικρή αλλά απαραίτητη αλήθεια : πρέπει να τερματίσεις τη ρομαντική σου σχέση. Τέτοιες αλήθειες είναι σίγουρα δύσκολο να τις δεις κατάματα και δεν θέλεις με τίποτα να πληγώσεις τον σύντροφό σου καθώς είναι, πράγματι, μια ευαίσθητη ψυχή.

Ωστόσο, η «ευαισθησία» του είναι κάτι που δεν μπορείς πλέον να το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για να μείνεις στάσιμη.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.09.2023 - 12:57