Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο να ξεπεράσουν έναν χωρισμό

11.11.2021
Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο να ξεπεράσουν έναν χωρισμό
Εάν είσαι ο τύπος του ατόμου που δεν μπορεί να λειτουργήσει για πολύ καιρό μετά από έναν χωρισμό, ακόμη κι αν την ίδια ώρα όλοι οι πρώην σου φαίνεται να μην έχουν πρόβλημα να προχωρήσουν, μπορεί να φταίει η αστρολογία. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά το πώς αντιμετωπίζεις το τέλος μιας σχέσης, ενδέχεται να επηρεάζεται -και- από το ζώδιό σου. Εάν, μάλιστα, ανήκεις σε ένα από τα ευαίσθητα ζώδια του νερού, οι χωρισμοί τείνουν να σε επηρεάζουν περισσότερο και μπορεί να δυσκολευτείς να σταματήσεις να νοιάζεσαι για τον πρώην σου πολύ μετά τον χωρισμό. Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο να ξεπεράσουν έναν χωρισμό.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος που κυβερνάται από τη Σελήνη μπορεί να είναι ένα πολύ ευαίσθητο και κυκλοθυμικό ζώδιο που δυσκολεύεται να αφήσει το παρελθόν.

Οι Καρκίνοι αισθάνονται πιο ολοκληρωμένοι όταν έχουν έναν σύντροφο για να φροντίσουν και να δώσουν την αγάπη τους. Εάν δεν έχουν κάποιον που πρέπει να φροντίσουν, μπορεί να αισθάνονται λίγο κενοί. Το καβούρι είναι βαθιά συναισθηματικό και θα χρειαστεί να βρει υγιείς τρόπους αντιμετώπισης των συναισθηματικών παραγόντων μετά τον χωρισμό.

Οι καλύτερες συμβουλές για το πώς να ξεπεράσεις ένα χωρισμό

Σκορπιός

Ο έντονος και σκυθρωπός Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο οποίος κυβερνά τον 8ο Οίκο του σεξ, του θανάτου και του γάμου. Όπως ο Καρκίνος, ο Σκορπιός τείνει να δυσκολεύεται να χωρίσει λόγω της βαθιά συναισθηματικής φύσης του.

Εάν ο Σκορπιός αισθάνεται ότι έχει αδικηθεί, η δυσαρέσκεια μπορεί να φουντώσει, εμποδίζοντάς τον να προχωρήσει. Για να προχωρήσει με υγιή τρόπο, ο Σκορπιός πρέπει να εκτονωθεί με έναν στενό φίλο, διαφορετικά η πικρία του μπορεί να γίνει καταστροφική.

Μόλις χώρισες; Τα 4 σημάδια που σε βοηθούν να καταλάβεις ότι είσαι έτοιμη για νέα σχέση

Ιχθείς

Όταν ο Ιχθύς που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα βιώνει έναν χωρισμό, μπορεί να τον στεναχωρήσει ως το βάθος της ψυχής του. Οι Ιχθείς βάζουν όλη τους την καρδιά και την ψυχή στις σχέσεις τους, μετατρέποντας από την αρχή τον σύντροφό τους, στο κέντρο του κόσμου τους. Εξαιτίας αυτού, το να προχωρήσουν είναι συχνά ένας δύσκολος αγώνας. Στους Ιχθείς αρέσει να ζουν στον ονειρικό κόσμο της φαντασίας που δημιουργούν στο κεφάλι τους, οπότε όταν η πραγματικότητα χτυπά, χτυπάει δυνατά.

Δεδομένου ότι οι Ιχθείς τείνουν να χάνουν τον εαυτό τους στη σχέση τους, το να προχωρήσουν μπορεί να απαιτεί λίγο χρόνο και αυτοστοχασμό.