Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου από το τέλος του ανάδρομου Ερμή

13.09.2023
Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου από το τέλος του ανάδρομου Ερμή
Συνήθως, αυτή είναι η εποχή του χρόνου όπου μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 23 Αυγούστου, η οργάνωση μέχρι τώρα ήταν σχεδόν αδύνατη. Ωστόσο, καθώς στις 15 Σεπτεμβρίου τελειώνει το ανάδρομο καλοκαίρι του Ερμή, κάθε ζώδιο θα αποκτήσει μια πολυαναμενόμενη διαύγεια στον ορίζοντα του.

Ας δούμε λοιπόν πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο το τέλος του ανάδρομου Ερμή.

Κριός

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα τοποθετηθεί απευθείας στον έκτο Οίκο σου, προσφέροντας λίγη σαφήνεια στο πώς οργανώνεις τις συνήθειες, τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου. Εάν η καθημερινότητά σου ήταν άνω κάτω τις τελευταίες εβδομάδες, περίμενε να προκύψει τελικά κάποια διαύγεια καθώς ο Ερμής θα τελειώσει την ανάδρομη πορεία του.

Ταύρος

Καθώς ο Ερμής μπαίνει πάλι σε ευθεία πορεία, θα ζήσεις μερικές σημαντικές στιγμές γύρω από τα τρέχοντα χόμπι, τα ενδιαφέροντα και τα πάθη σου. Εάν αισθανόσουν κάποια αβεβαιότητα για το πώς να επιδοθείς στις απολαύσεις της ζωής, θα έχεις μια καλύτερη ιδέα για το πώς να περάσεις καλά χωρίς να αισθάνεσαι σύγχυση.

Η πιο άτυχη ημέρα του 2023 για το ζώδιό σου

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης του χάρτη σου επιτέλους σταθμεύει απευθείας αυτόν τον μήνα, Δίδυμε, πράγμα που σημαίνει ότι τα συναισθηματικά εμπόδια που αντιμετώπιζες θα αρχίσουν επιτέλους να υποχωρούν. Εάν δεν ήσουν σίγουρη για το πώς να οργανώσεις αποτελεσματικά τα συστήματα και τις ρουτίνες που υπάρχουν στο περιβάλλον σου, θα πρέπει να μπορείς να βρεις πρακτικές λύσεις τώρα.

Καρκίνος

Καθώς ο Ερμής θα βρεθεί στον τρίτο Οίκο σου, θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις τις σκέψεις, τα σχέδια και τις ιδέες σου. Εάν έχεις επαναξιολογήσει οποιεσδήποτε έννοιες ή θεωρίες τις τελευταίες εβδομάδες, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις πλέον με σαφήνεια.

Λέων

Θα νιώσεις την απαραίτητη διαύγεια στα οικονομικά σου, Λιονταρίνα, καθώς ο Ερμής σταματάει να είναι ανάδρομος στις 15 Σεπτεμβρίου. Τις τελευταίες εβδομάδες, προσπαθείς να αναδιαρθρώσεις και να οργανώσεις τα χρηματικά σου ζητήματα και αυτήν την ημέρα, θα αρχίσεις να προχωράς με ένα σαφώς καθορισμένο σχέδιο.

Παρθένος

Αν νιώθεις ακατάστατη και ανοργάνωτη τις τελευταίες εβδομάδες, περίμενε να αποκτήσεις χρήσιμες πληροφορίες που θα σου επιτρέψουν να κάνεις κάποιες παραγωγικές βελτιώσεις στη ζωή σου. Με τον Ερμή να προχωρά ξανά προς τα εμπρός, θα είσαι σε θέση να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις και να ολοκληρώσεις τα πράγματα.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής ήταν μια βαθιά εσωστρεφής περίοδος για εσένα, Ζυγέ, αλλά τώρα που σταματάει αυτή η πορεία, θα αποκτήσεις σαφήνεια σχετικά με τις συνήθειες και τις πρακτικές που είχαν μέχρι τώρα λειτουργήσει εναντίον σου.

Σκορπιός

Από τότε που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία, το να μοιράζεσαι πληροφορίες με άλλους ήταν περισσότερο μια πρόκληση, αλλά τώρα θα πρέπει να μπορείς να ενημερώνεις με ακρίβεια τους ανθρώπους γύρω σου για σημαντικές λεπτομέρειες χωρίς υπερβολική σύγχυση.

Τα 3 πιο ευκολόπιστα ζώδια

Τοξότης

Είσαι απασχολημένη στη δουλειά με τα θέματα της καριέρας σου τον τελευταίο καιρό, Τοξότη και τώρα που ο Ερμής σταματάει να είναι ανάδρομος, θα μπορέσεις επιτέλους να προχωρήσεις με τα σχέδια και τις προσπάθειες που εκκρεμούν από τότε που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία.

Αιγόκερως

Καθώς ο Ερμής κατευθύνεται στον ένατο Οίκο της γνώσης και των πνευματικών σου πεποιθήσεων, θα αποκτήσεις λίγη διαύγεια που χρειάζεσαι τόσο πολύ για τις τρέχουσες προοπτικές σου. Εάν επανεξετάζεις κάποιες από τις προσωπικές σου φιλοσοφίες, θα μπορείς τώρα να προχωρήσεις με μια καλύτερη αίσθηση του ποιες είναι οι προσωπικές σου αλήθειες.

Υδροχόος

Αυτό το μήνα, θα τακτοποιήσεις τους κοινόχρηστους πόρους, τα προσωπικά σου όρια και τα οικονομικά σου, καθώς ο Ερμής κατευθύνεται στον όγδοο Οίκο σου. Εάν δεν ήσουν σίγουρη για το πώς να προσφέρεις συμβουλές ή χρήσιμη βοήθεια σε άλλους τις τελευταίες εβδομάδες, θα αποκτήσεις τώρα μια αίσθηση σαφήνειας σχετικά με το πού πρέπει να κατευθύνεις τις προσπάθειές σου.

Ιχθύες

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα σταθεί επιτέλους απευθείας στον Παρθένο, ξεκαθαρίζοντας κάθε σύγχυση στις ρομαντικές σου σχέσεις. Εάν ήταν δύσκολο να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά τη δυναμική σου με τους άλλους, θα πρέπει να είσαι σε θέση να εκφραστείς πλέον χωρίς πάρα πολλές δυσκολίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.09.2023 - 11:51