Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου

14.09.2023
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου
Απολαμβάνουμε τις τελευταίες ζεστές μέρες του καλοκαιριού περιμένοντας να τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής στις 15 Σεπτεμβρίου. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο νέο.

Την ίδια μέρα με το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα έχουμε τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου στον αλτρουιστή Παρθένο. Αν και αυτή η φάση μας βοηθά να συνεννοηθούμε, τα τρία παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου στον Παρθένο, θα συναντήσουν μερικά εμπόδια στο δρόμο τους.

Λέων

Σκέψου δύο φορές πριν ξεκινήσεις την εξόρμηση για ψώνια, Λιονταρίνα. Ως έντονο ζώδιο της φωτιάς, είναι εύκολο να παρασυρθείς και να πάρεις βιαστικές οικονομικές αποφάσεις. Η ενέργεια του Παρθένου δεν συγχωρεί τις επιπόλαιες δαπάνες. Πάρε αυτό ως υπενθύμιση, για να ελέγξεις (ή να ορίσεις) τις καθημερινές σου συνήθειες δαπανών και τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους σου. Περιορίσου και θα ανταμειφθείς με επενδύσεις και έξυπνες επιλογές δαπανών.

Βλέπεις παντού τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σου; Η αριθμολογία έχει την εξήγηση

Ζυγός

Έχεις πολλά στο μυαλό σου τελευταία, Ζυγέ και αυτή η νέα σελήνη μπορεί να αυξήσει την πίεση. Η σχολαστική ενέργεια του Παρθένου σε ωθεί να αποσυμπιέσεις τα ψυχικά βάρη, οπότε προετοιμάσου για αποφάσεις. Αυτή είναι η στιγμή σου για να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σου. Η επιρροή του δωδέκατου Οίκου σου, δεν θα σε αφήσει να ξεφύγεις από ψευδαισθήσεις, γι' αυτό βεβαιώσου ότι προχωράς απρόσκοπτα στην εργασία σου.

Τι λένε τα άστρα του 2023 για το ζώδιο σου και ποιες θα είναι οι πιο σημαντικές ημερομηνίες της νέας χρονιάς (Μέρος Β’)

Υδροχόος

Τι μπορείς να αφήσεις πίσω, Υδροχόε; Αυτή η νέα σελήνη σου ζητά να ξεκαθαρίσεις αυτό που δεν χρειάζεσαι πια ώστε να μπορείς να ζήσεις την αφθονία των νέων πραγμάτων που σε περιμένουν. Κοίτα προς τα μέσα σου για να εξετάσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να σκεφτείς πόσο πολύ έχεις εξελιχθεί. Δεν είναι πάντα άνετο να αντιμετωπίζεις αυτό που έχεις ξεπεράσει, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 12:38