Τα 3 ζώδια που ευνοούνται από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου

15.09.2023
Τα 3 ζώδια που ευνοούνται από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου
Τα νέα φεγγάρια έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να μας εμπνέουν να προετοιμαστούμε και να οργανωθούμε και δεδομένου ότι έξι πλανήτες σε ανάδρομη πορεία αναστατώνουν αυτήν τη στιγμή τη ζωή μας, ας λάβουμε όλη τη βοήθεια που μπορούμε.

Η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου κορυφώνεται στους ουρανούς στις 15 Σεπτεμβρίου στον λεπτομερή Παρθένο, δίνοντάς μας εν συντομία την αναλυτική άκρη του ζωδίου της γης. Τα αστρολογικά logistics μπορεί να φαίνονται ταραχώδη κατά τη διάρκεια αυτού του νέου φεγγαριού, αλλά για τα τρία παρακάτω ζώδια που ευνοούνται από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου, θα είναι μια ιδανική στιγμή για ξεκούραση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Τα 3 ζώδια που ευνοούνται από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου

Κριός

Πάρε το μπουρνούζι σου και την καλύτερη μάσκα προσώπου σου, Κριέ, αφού αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με την αυτοφροντίδα για εσένα. Ασχολήσου με το ντουλάπι του μπάνιου σου, προγραμμάτισε ένα ραντεβού περιποίησης, πήγαινε για τζόκινγκ και πολλά άλλα. Όταν εφαρμόζεις αυτές τις ρουτίνες, θα ανταμειφθείς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσεις να χτίζεις νέες υγιεινές συνήθειες.

Δίδυμοι

Η νέα σελήνη κάνει την καρδιά σου να φαίνεται γεμάτη, Δίδυμε! Ο αλτρουιστής Παρθένος σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να στηριχτείς στον εσωτερικό σου κύκλο όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα κατά τη διάρκεια της έντονης ανάδρομης περιόδου. Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τις ιδέες και τα συναισθήματά σου; Δοκίμασε ένα τρόπο για να αξιοποιήσεις καινούργιες ανακαλύψεις.

Η έλλειψη ύπνου μας κάνει πιο εγωιστές - Τα αποτελέσματα νέας έρευνας έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Παρθένος

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου αυτή τη στιγμή, Παρθένε! Εκτός από το να απολαμβάνεις τη σεζόν σου, γιόρτασε όλη την πρόοδο που σημείωσες την περασμένη χρονιά. Αυτή τη στιγμή είναι ιδανική για να καρπωθείς τα οφέλη. Το μέλλον σου φαίνεται επίσης λαμπρό. Όρισε προθέσεις για τους επόμενους μήνες, κάνε σχέδια για να τις κάνεις πράξη και δες τη μαγεία να μεγαλώνει.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2023 - 11:41