Φθινοπωρινή ισημερία: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

21.09.2023
Φθινοπωρινή ισημερία: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο
Όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στο φθινόπωρο οι μέρες θα είναι πιο σύντομες και πιο σκοτεινές, ωστόσο το ωροσκόπιό σου για τη φθινοπωρινή ισημερία του 2023, στις 23 Σεπτεμβρίου, επικεντρώνεται σε μια πιο ειρηνική διάθεση σε σχέση με αυτή που έχεις βιώσει τους τελευταίους μήνες.

Δεδομένου ότι η πρώτη μέρα του φθινοπώρου συμπίπτει με την έναρξη της σεζόν του Ζυγού, αυτή η εποχή του χρόνου έχει να κάνει με την προτεραιότητα των συνδέσεων και των επανασυνδέσεων. Έτσι, αν η εποχή του Παρθένου σε αγχώνει, η έναρξη μιας νέας σεζόν υπόσχεται να σε φέρει ξανά στα ίσα σου. Τι πρέπει να περιμένει λοιπόν το κάθε ζώδιο από τη φθινοπωρινή ισημερία;

Κριός

Θα αφοσιωθείς πλήρως στις σχέσεις σου κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας, Κριέ, καθώς ο ήλιος μεταβαίνει στον έβδομο Οίκο των ρομαντικών συνεργασιών σου. Αυτή η εποχή σε ενθαρρύνει να δώσεις προτεραιότητα στην αλληλεξάρτηση, η οποία μπορεί να είναι αντίθετη με την έμφυτη συμπεριφορά σου.

Ταύρος

Καθώς η φθινοπωρινή ισημερία ξεδιπλώνεται, θα αναζητήσεις αυξημένη ισορροπία στις καθημερινές σου ρουτίνες και τις συνήθεις δραστηριότητές σου. Ως ζώδιο της Αφροδίτης, η αρμονία είναι το παν και αυτή η εποχή είναι αυτή όπου η προτεραιότητα σε ευχάριστες τελετουργίες θα αποδώσει τα μέγιστα.

Ώρα για αναγέννηση: Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο πιο επιδραστικός μήνας

Δίδυμοι

Η φθινοπωρινή ισημερία είναι μια απίστευτα δημιουργική περίοδος για εσένα, Δίδυμε. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον πέμπτο Οίκο σου αυτόν τον μήνα, η επιθυμία σου για ευχαρίστηση, ικανοποίηση και απόλαυση θα είναι κυρίαρχη, οπότε αξιοποίησε την.

Καρκίνος

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον τέταρτο Οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να ομορφύνεις το σπίτι και τον ιδιωτικό σου κόσμο. Κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας, θα έχεις την τάση να επιδοθείς στις απολαύσεις της οικιακής σου ζωής και να καλλιεργήσεις τις σχέσεις που μοιράζεσαι πίσω από κλειστές πόρτες.

Λέων

Αυτό το μήνα, ο ήλιος, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, θα μεταβεί στον Ζυγό, φωτίζοντας την επιθυμία σου για σύνδεση μέσω επικοινωνίας, κοινών ιδεών και μελέτης θεμάτων που διεγείρουν το μυαλό σου. Δεν θα χρειαστεί να πας πολύ μακριά για να μάθεις νέα πράγματα αυτόν τον μήνα, Λιονταρίνα.

Παρθένος

Καθώς η φθινοπωρινή ισημερία ξεδιπλώνεται, η κύρια εστίασή σου θα είναι στα χρήματα, τα υπάρχοντά σου και τους πόρους σου. Μπορεί να εστιάζεις περισσότερο στο πώς μπορείς να κερδίσεις περισσότερα χρήματα ή να αξιοποιήσεις τα έμφυτα χαρίσματα και τα ταλέντα που σου έχουν δοθεί.

Ποια είναι η σχέση σου με τον ύπνο σύμφωνα με το ζώδιο σου

Ζυγός

Είναι η εποχή σου, Ζυγέ, οπότε φυσικά θα νιώθεις ο εαυτός σου. Καθώς ο ήλιος διασχίζει τον πρώτο σου Οίκο, θα βιώσεις μια αύξηση της αυτοπεποίθησης καθώς θα αρχίσεις να επιβάλλεις τον εαυτό σου περισσότερο από το συνηθισμένο. Είναι μια τυχερή στιγμή για να πάρεις ρίσκα και να βγεις προς τα έξω, ειδικά όταν πρόκειται να κάνεις νέες συνδέσεις.

Σκορπιός

Θα μπεις στο καβούκι σου αυτόν τον μήνα, Σκορπιέ, καθώς λαμβάνει χώρα η φθινοπωρινή ισημερία. Αν και πάντα τείνεις να είσαι κλειστός τύπος, η εποχή του Ζυγού είναι μια περίοδος αυξημένης απόσυρσης και ενδοσκόπησης, που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμα πιο αντικοινωνική από ότι συνήθως.

Τοξότης

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον ενδέκατο Οίκο των φίλων και των κοινωνικών ομάδων σου, φωτίζοντας την επιθυμία σου για κοινότητα και συλλογική υποστήριξη. Ίσως βρεθείς να συμμετέχεις σε περισσότερες ομαδικές εξόδους ή projects αυτόν τον μήνα, που ενθαρρύνουν τις συνεργασίες με άλλους.

Αιγόκερως

Αυτόν τον μήνα, θα εστιάσεις στην καριέρα και τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, καθώς ο ήλιος διασχίζει τον δέκατο Οίκο σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδείξεις τη δουλειά για την οποία είσαι περήφανη ή οποιαδήποτε επιτεύγματα θα ήθελες να κάνεις γνωστά.

Υδροχόος

Θα νιώσεις απίστευτα περιπετειώδης αυτόν τον μήνα, Υδροχόε, καθώς ξετυλίγεται η φθινοπωρινή ισημερία. Θα είσαι πρόθυμη να τολμήσεις πράγματα και να εξερευνήσεις διαφορετικές προοπτικές, μέρη και μελέτες. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να αλλάξεις τη ρουτίνα σου και να κάνεις κάτι αυθόρμητο.

Ιχθύες

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον όγδοο Οίκο σου, φωτίζοντας τα προσωπικά σου θέματα, τα οικονομικά και τις στενές σου σχέσεις με τους άλλους. Αυτό το μήνα, θα ρίξεις αυλαία σε μερικές από τις βαθιά προσωπικές πλευρές της ζωής.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2023 - 10:29