Νέα σελήνη Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

17.08.2023
Νέα σελήνη Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Φτάσαμε επίσημα στα μισά του Αυγούστου και η τελευταία νέα σελήνη του καλοκαιριού στις 16 Αυγούστου, μας δίνει την ευκαιρία να επαναφέρουμε, να δημιουργήσουμε και να απολαύσουμε τα μικρά πράγματα.

Η νέα σελήνη έρχεται στον καλλιτεχνικό Λέοντα και μας παρακινεί να απολαύσουμε τα πάθη μας. Έχουμε ήδη μιλήσει για τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή, για τα 3 παρακάτω ζώδια, όμως, αυτή η ιδιαίτερη σεληνιακή στιγμή έχει να κάνει με το να κάνουν ένα βήμα πίσω από τους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες της ζωής, για να αγκαλιάσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους.

Δίδυμοι

Ετοιμάσου για μια συνολική ψυχική επαναφορά, Δίδυμε! Αυτή είναι μια στιγμή για να ελέγξεις τον εαυτό σου. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τη συνολική κατάσταση και αυτό μπορείς να το καταφέρεις φυσικά με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, θεωρώντας ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι ανάδρομη, η κλίση στη φυσική σου περιέργεια μπορεί να σου δώσει σαφήνεια σε μια κατάσταση σχετικά με τη σχέση σου.

Παρθένος

Η τολμηρή ενέργεια αυτής της νέας σελήνης πυροδοτείται στον Οίκο του υποσυνείδητου σου, Παρθένε, οπότε ψάξε βαθιά μέσα σου για να βρεις έμπνευση. Με την παρουσία του Δία να διευρύνει περαιτέρω το μυαλό σου, θα σου δοθεί η επιθυμία να κάνεις ένα ταξίδι κάπου μακριά από το σπίτι σου ή μπορεί να εμπνευστείς να μελετήσεις κάποια νέα δημιουργική μορφή τέχνης.

Αιγόκερως

Τα πράγματα δυσκολεύουν σε αυτή τη νέα σελήνη, Αιγόκερε, καθώς επηρεάζεται η στάση σου απέναντι στο σεξ και την επιθυμία. Είναι μια διορατική στιγμή για να χαλαρώσεις και να αποτινάξεις την αρνητική ενέργεια. Επιπλέον, καθώς ο Δίας περιφέρεται γύρω από τον Οίκο της δημιουργικότητάς σου, μπορεί να εμπνευστείς να αναθερμάνεις τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή τόσο σεξουαλικά όσο και ρομαντικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.08.2023 - 11:46