Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Αυγούστου

16.08.2023
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Αυγούστου
Μια συναρπαστική νέα σελήνη είναι προ των πυλών στον ηδονιστικό Λέοντα. Μερικοί θα επηρεαστούν περισσότερο.

Στις 16 Αυγούστου περίμενε να νιώσεις ένα κύμα δημιουργικότητας. Ενώ όλοι θα αισθάνονται έμπνευση από το πάθος του Λέοντα για ζωή, τα 4 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Αυγούστου, είναι μπροστά σε σημαντικές ανακαλύψεις.

Αύγουστος: 6 fun facts που μάλλον δεν ξέρεις για τον μήνα αυτόν και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Ταύρος

Αυτή η νέα σελήνη προκαλεί τη ζωή στο σπίτι σου, Ταύρε. Είναι μια καλή στιγμή να προσέξεις το πόσα δίνεις σε σχέση σε σύγκριση με αυτά που παίρνεις σε αντάλλαγμα. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να αισθάνεσαι κολλημένη ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και στις ανάγκες των άλλων, ειδικά των μελών της οικογένειάς σου. Ευτυχώς, αυτή η νέα σελήνη είναι ιδανική για τον καθορισμό υγιών ορίων.

Λέων

Αισθάνεσαι στάσιμη τον τελευταίο καιρό, Λιονταρίνα; Αυτό συμβαίνει επειδή ο ήλιος βρίσκεται σε σημείο έντασης με τον Ουρανό, τον πλανήτη που κυβερνά την ελευθερία. Ωστόσο, τώρα είναι η στιγμή σου να ταρακουνήσεις τα πράγματα, ειδικά όταν πρόκειται να γυρίσεις σελίδα και να αποφασίσεις να κλείσεις ένα ταξίδι. Επίσης, η ερωτική σου ζωή μπορεί να δει μια νέα αρχή. Όποιες αλλαγές και αν υποστείς, μη χάνεις την ανεξαρτησία σου.

Γιατί η νέα σελήνη του Αυγούστου έχει ιδιαίτερη πνευματική σημασία

Σκορπιός

Τα χρήματα είναι στο μυαλό σου, Σκορπιέ. Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να εκτοξεύσει την καριέρα σου σε ένα επίπεδο που περίμενες να φτάσεις εδώ και χρόνια, με τον Βόρειο Δεσμό σου να ευθυγραμμίζεται με τον ήλιο και τη σελήνη στον Οίκο της καριέρας σου. Ετοιμάσου να νιώσεις αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα όπως ποτέ πριν.

Υδροχόος

Η αγάπη είναι στον αέρα, Υδροχόε και αυτή η ρομαντική νέα σελήνη σε παρακινεί να εστιάσεις στην αξία των σχέσεών σου. Εάν είσαι single, μια σχέση κοντά στον κύκλο σου έχει την ευκαιρία να ανθίσει, οπότε άνοιξε την καρδιά σου στις πιθανότητες.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2023 - 10:30